AKTUELNO

Sve tajne izašle na videlo.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Mirko Gavrić imao je pitanje za Maju Marinković : "Kada bi mogla da vratiš vreme da li bi sve ponovila sa Janjušem? Da li ne bi ponovila zbog lične reputacije ili zato što je to loše po oboje?"

Ne, ne bih ponovila. Zato što je to loše po oboje. Svesna sam da sam napravila grešku.

Maja Marinković pitala je Boru Santanu i Milicu Kemez: "Šta se dešava to?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me to. Pretvaram dinare u eure, presabirem se, idem kući uskoro - rekao je Bora.
Problem je što sam rekla za Jelenu da je perfidna. On je skočio i branio nju. A ona je mene izvređala, ni reč joj nije rekao - rekla je Milica.

Milica Kemez postavila je pitanje Ivani Šopić : "Da li misliš da to što si neke stvari neiskrene stvari rekla, da li te košta to sad i postoji li način da povratiš njegovo poverenje?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se truditi da povratim poverenje. I što se izvređamo, ništa. Ja gubim samo kad mi kaže "Idi tamo sad kod njega". Kad bi ljudi nama pustili da sami procenjujemo, bolje bi prošli. On je takav, on ne želi da se dokazuje. Ja se upecam. Nek nas puste same. Meni je krivo što nisam ispaštala na vreme. Da lepo odležim svoje, mene nervira kad mi se namaće šta ja mislim i osećam. Čim sam počela da pazim šta pričam, tad sam se upetljala - rekla je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga