AKTUELNO

Drama na sve strane.

Na sledećem klip koji je prikazan u emisiji Iva Grgurić je oplela po Filipu Đukiću zbog njegove reakcije na njenu svađu sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka bude da sam parazit i cava i sve što je rečeno - pričao je Filip.
Ja sam samo rekla da si ljubomora, ovo ostalo gledaoci. Nisam rekla da si parazit. Cava jesi bio u tom postupku. Povlačim to da je cava. Smatrao sam da je trebalo drugačije da reaguje u tom sa Stefanom. Nije trebalo mene da napadne što nisam odreagovala onako kako sam odreagovala - govorila je Iva.
Uopšte nije poenta u tome. Svima koji su je vređali je vraćala i te kako pokazala zube, osim Stefanu. Nije bila poenta da njega psuje - istakao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva je rekla da je zanimljivo da ti nisi ljubomoran na Marinka, a na Karića jesi - prokomentarisao je Milan.
Ne stižu torte sa Marinkom, Marinko nije ovde, ne znam da li ljudi kapiraju šta pričam. Za Marinka donekle razumem, za Stefana ne. Nisam zaslužio po ponašanju - pravdao se Filip.
Ni ja ne zaslužujem ovo, promenila sam se, mnogo sam bolja, kačiš se za sitnice da mi napraviš dramu. Tačno gledaš šta ja radim da mi zameriš - uzvratila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo toga se promenilo od kada si rekla da je ljubav sa Stefanom nemoguća - dodao je Milan.

Filip je nabrojao sve situacije koje prebacuje Ivi zbog Stefana od kraja njihove veze i nastao je novi haos, a Grgurićeva mu je rekla da je zao. Milan je najavio reklame, a Iva i Filip su jedno drugo isterivali iz kreveta.

Njega si poštovala, mene ne - urlao je Filip.
Sa njim se nisam ovako svađala - uzvratila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.