AKTUELNO

Ermina i Janjuš su otvorili večerašnju ''Igru istine''.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima u kom ih je obavestio da će igrati "Igru istine." Vođa Nikola Orozović je pročitao pismo.

Dragi zadrugari, sada ćete igrati Igru istine, igru počinje Ermina. Trudite se da postavite što zanimljivija pitanja. Veliki šef će vas obavestiti o kraju igre - glasilo je pismo.

Ermina je postavila pitanje Marku Janjuševiću Janjušu: Da li trpiš ovo sve sa Majom jer je voliš, ili da bi kupio mir?

Foto: TV Pink Printscreen

Emocije su bile jake, oprostio sam joj deset puta, istrpeo sam sve to. Osudili su me hiljadu puta. Ja sam nju zavoleo na početku, sve scene me ubijaju. Devojci ne može da se dokaže. Ništa me nije poslušala. Pre mesec dana sam joj rekao da joj nema pomoći, ništa ne sluša. Ja ispadam budala koja prelazi preko svega. Gura sve po starom. Ona me napada, priča stvari koje su se dešavale. Podbada me. Izađe odavde kao da ništa nije bilo. Izmišlja neke stvari, kaže da ih vidi svojim očima. Kad sam izdržao ovoliko, izdržaču još sedam dana. Nekad sam kupovao mir, a nekad sam je voleo. Ne verujem da će me bilo šta poslušati. Ona je takva, ne razmišlja ni o čemu. Zamolio sam je da joj se ohladi glava. Ona ne zna šta nas čeka po izlasku - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome možete pogledati u video-prilogu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga