AKTUELNO

Miljana ističe da Janjuš laže.

Bora Santana je ocrnio Miljanu Kulić na večerašnjim "Nominacijama" i nahvalio Mišela Gvozdenovića, a to isto je uradio i Janjuš.

Dobro veče, neću da dužim, ali eto. U kakvom je stanju Miljana sada, bila bi sa svim muškarcima ovde. Kada je drugom emotivnom stanju, bila bi samo sa Zolom. Pre 3 dana me je pitala da li ima šanse da joj se javi Zola i da li će imati šanse da bude sa njim. Pre tri dana me je to pitala - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zakuni se, pošto ste stalno kuneš - dobacila je Miljana.
Ja sam joj rekao biće najverovatnije šanse. Ona je rekorderka. Ne postoji zadrugar sa kojim se nije posvađala. Udara na one koje smatram konkurencijom. Stefan Karić, kada je ušao ovde, rekao je da si mu se javila prva napolju, kao i meni, a najgore reči su mu izgovarala - nastavio je košarkaš.
Pozdrav za Vladu Tomovića - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te nikada prvi nisam vređao. Gađa kvarno, najkvarnije. Ja je nikada prvi nisam dirao. Što se Mišela tiče, on pati neko vreme za Minom, malo se i oporavio. Mislim da je bio iskren u tom odnosu i da ga je pogodilo to. On je bio najsrećniji kada je čuo da je korona završena i da će pevati. Od mene će dobijati još veći bakšiš kada izađemo. On je jedan od najhrabrijih zadrugara ovde, reaguje mirno. Ne plaši se, skidam mu kapu. Mišel, znaš kakav odnos imamo. Ovog puta te ne šaljem, Miljanu šaljem zbog ovog danas i jer me pravi budalom. Ona je mene svaki put poslala, sa kim sam god bio - zaključio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.