AKTUELNO

Dok je Nikola pričao sa Drvetom, zadrugari su prisluškivali razgovor, a onda je u vrt ušao Bora Santana.

Nakon što je Branislav Radonić Brendon izbačen iz "Zadruge", Nikola Orozović se nije pozdravio s njim, a onda je o svemu pričao sa Mimom Živković. Kasnije, Nikola je o ovoj temi pričao sa Drvetom mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zanimljivo jeste da su njihov razgovor prisluškivali zadrugari među kojima su bili Mateja Matijević, Milica Kemez, Bora Santana, Marko Miljković i drugi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam tužan. Ne znam da li smo mnogo vremena proveli zajedno, ali j*bi ga... Tako je, kako je... To su bili jako loši momenti za mene i stojim iza toga. Bili su i neki smešni, a posle je postalo ekstremno...- rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ipak izraz tvog lica govori drugačije. Gledam te malopre na doku s Mimom. Vidi se i oseća tu nekakva tuga - poručilo mu je Drvo mudrosti.
Nije tuga, nego su me zadrugari izvređali, zato sam se iznervirao. Nemaju oni pravo da govore kakav sam ja čovek. Odmah su počeli da dobacuju Zorica, Đedović, Ermina, Jelena Pešić... Kao: "Glavati...", mislim baš su neke ružne stvari pričali, da ne ponavljam - govorio je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si sto posto siguran da ti Brendon neće nedostajati? - pitalo je Drvo.
Sto posto sam siguran. Zaista je budio neke loše trenutke u mom životu. Pre 10 godina sam bi u nekoj situaciji iz koje nisam mogao da nađem izlaz, sada sam se posle 10 godina našao u situaciji u kojoj ne mogu da reagujem, zaista sam se osećao jako loše, bio sam agresivan... Najviše sam honorara gubio utorkom, tako da mi baš neće nedostajti. Od svih zadrugara, mislim da me Đedović najviše ne voli - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se činilo da se Brenda i ti sjajno slažete. Hteo sam samo da vidim da li te je pogodio Brendonov odlazak. Nikola, da li je moguće da nakon toliko dana nije pala nijedna suza? Zahvaljujući njemu naučio si i ko je, na kraju krajeva, Putin - reklo je Drvo.
Suza pada samo zbog porodice - rekao je Nikola, a onda je u Rajski vrt uleteo Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem Drvo, očekujem svaki čas da Orozović pita da li postoji neka šansa da Orzović pita da se vrati Brendon. Mislim da jedino to treba da uradi - rekao je Bora.
Naravno da nisam - besno je odgovorio Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola, da li bi ti voleo da se Brendon vrati na barem još 24 sata u Zadrugu - pitalo je Drvo.
Što se mene tiče, nema potrebe. Neću da se on vraća, ja ću da izađem ako tako treba da se revanširam. Boro, isprovocirao si me sada žestoko. Ja iskreno ne želim da se Brendon vrati, ali ako žele zadrugari, ja mogu da sastavim pitanja. Evo, Bora je došao, izgleda da je njemu žao - rekao je Nikola.
Na kraju krajeva, Brendon je samo tebe spasio - reklo je Drvo Nikoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo zasita ne mogu. Dosta mi je ove teme - pričao je Orozović.
Da si to uradio, ispao bi prema njemu pravi drug - rekao je Bora, Nikoli.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga