AKTUELNO

Počela je još jedna emisija "Zadruga - Narod pita"

Gosti voditelja Milana Miloševića večeras su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani. Matora je čestitala svojoj drugarici Tijani Ajfon rođendan, a onda je progovorio Gagi.

Okej sam, tu sam sa porodicom u Zemunu. Biće top - istakao je Gagi.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Milan je pitao goste o tenziji koja se oseća u studiju.

Ko god da mi se unese u facu večeras, ako treba, pobiću se. Ovo je prvi rijaliti u kom se nisam tukla, nije mi problem. Samo neka mi se ne unosi u facu - rekla je Matora.
Ovde je sinoć bila Ljuljeta, izgovorila ponovo laž. Ali smo navikli na njene laži. Da, ona mi jeste pretila, dobiće klip - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio ponosan na Lunu, imala je dobar nastup sinoć u emisiji. Bila je raspoložena i imala dobru energiju - istakao je Gagi.
Na šta si ponosan? Napravila je majku monstrumom, rasplakala je - začudio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra je bila. Anabelu je sinoć spucala realnost - odgovorio je Đogani.
Ne, spucala ju je rođena ćerka - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je iznela da joj je Gagi ukrao pivo pred početak emisije, a zatim istakla da njihov konflikt kreće od trenutka kada je ona počela u "Zadruzi 3" da iznosi svoje mišljenje o njegovoj situaciji sa Anabelom. Gagi je zamerio Jovani što je promenila mišljenje o njemu kada je saznala detalje o njegovom odnosu sa bivšom suprugom.

Matora, ti i ja smo bili dobri. Filip je na primer rekao da neće da se meša i da neće da promeni mišljenje. To su pravi prijatelji, od tebe sam to očekivao - poručio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih i rođenom bratu zo zamerila. Promenila sam mišljenje o tebi! - uzvratila je Jovana.
Matora, priklonila si se Anabeli - zamerio je Đogani.
To mi je rekla i bivša drugarica Luna. Ja se nikome nisam priklonila. Ja sam čula tu priču i promenila mišljenje. Nisam mogla da shvatim da si to (Anabeli) uradio dva, tri puta - poručila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Jovana Tomić Matora

#Marko Đedović