AKTUELNO

Prisetili su se Luninog spektakularnog ulaska.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Luna Đogani i Marko Miljković.

U emisiji je pušten prilog Luninog ulaska u Belu kuću.

Tad sam imala najveću tremu za tri sezone. Drugačije kad ulaziš na pola, tu mi je bio otac, bivši dečko tada. Govorila sam vozaču da požuri. Imala sam dosta taktika, ali to je sve palo u vodu. Bila sam ljuta, besna. Imam najveće samopouzdanje kad sam ljuta. Razmišljala sam samo kako će Marko reagovati. Htela sam samo da prođem pored njega ili da mu pružim ruku, pa da ga stegnem. Jedva sam čekala da vidim njegovu facu. On je bio toliko izgubljen - prokomentarisala je Luna prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam ubeđen da ona neće ući. Svi su pričali "Luna, Luna". Međutim kad je izašla iz limuzine, i otvorila gepek, baš sam se šokirao - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila i gledateljka Ljiljana.

Najlepši klip mi je kad su se Luna i Marko pomirili. Luna je osećala grižu savesti, nije smela da mu kaže. Možda zato što je krila od mame, nije bitno to. Mama i ćerka će se pomiriti kad tad. I Luna će biti majka. Ne želim da kažem bilo šta za Anabelu, jer previše volim Lunu. Anabela je kriva što je dozvolila da Đedović i Mića upravljaju njenim mozgom. Ona je sedela sa pogrešnim ljudima. Nije imala potrebe šta je bilo pre deset godina. Ako je došla da pošalje poruku, onda je i Gagi bio tu da pošalje poruku, kako ima dobru porodicu. Marko ima 36 godina, on nije balavac. Izgrađena ličnost je i prihvatio je Lunu. Ne osuđujem ga. On je zbog Lune, Anabeli prećutao 1001 stvar - rekla je gledateljka.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimcima u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga