AKTUELNO

Nije ih štedeo.

Tokom emisije "Zadruga - Narod pita" voditelj Milan Milošević upitao je Anu i Davida o njihovim planovima za budućnost, kao i da li planiraju da svoju ljubav krunišu prinovom.

Foto: TV Pink Printscreen

E, ne radimo na tome. Još smo mladi za to. Imamo neke obaveze prvo da završimo, to stoji, ali još smo mladi. Ne žurimo. Kad se desi, to će se desiti. Ništa ne planiram - rekla je Ana.
Ništa - kratko je rekao David.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se u program uključila gledateljka koja je pohvalila Lepog Miću i istakla šta je sve ovaj nekadašnji zadrugar radio u privatnom životu i kakva je dobra dela uradio. Mića je zatim počeo da priča o Maji Marinković, Janjušu, Vladimiru Tomoviću, Mini Vrbaški i ostalim zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića je toliki čovek, on je radio dobra dela za ljude, a da nije kap kisele vode popio i tražio. On je ljudima spašavao brakove. Mićo, oni ne znaju ko si ti i šta si žrtvovao. Tomović je rekao da te je ugasio - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam možda malo grub, ali ja pokušavam da kažem to na neki način. Ja psujem, to je moja narav. Nisam znao da je Tomović rekao da me je ugasio. Mene niko ne može da ugasi. To je čovek koji je ugasio sam sebe. Ja sam osetio da mene Tomović mrzi. Meni se David zgadio nakon toga što je uradio, trebao je samo da kaže svojoj bivšoj. Janjuš nas ubeđuje kako je Maja njega ugurala u stan, čovek od dva metra, a ugurala ga u stan... Maja govori da su bili u stanu i da su imali s*ks i onda tražiš od mene da budem lojalan. Kako? Enu ne bih da guram u ovu priču, njoj je dosta problema. Maja ne može da veruje u sebe. Maja je neko ko je jednostavno priznao te stvari, ona je tu bila iskrena, kakva god da je ona. Maja nema šta da izgubi, Janjuš gubi. Ako David vara Anu, ja ću ga pitati zbog čega je vara. Janjuš voli svoju ženu, zapravo, to je poštovanje prema ženi koja mu je rodila dete, a u Maju je zaljubljen i s*ksualno ga pali. On posle rasprave za stolom, ima s*ks sa Majom u 7 ujutru. On je i te kako ujutru j*bao, a do 6:15h traje svađa - rekao je Mića, a zatim istakao i da se nije čuo sa Ivanom Vrbaški, majkom Mine Vrbaški.

Autor: S. K.