AKTUELNO

Sve je objasnila.

Naredna gledateljka koja se uključila u emisiju "Zadruga - narod pita" bila je veliki fan Lune Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojke lepo izgledaju. Luna je prelepa, ima glumačku i manekenksu lepotu, Jelena je takođe lepa. Luna ja sam tvoj fan od prve Zadruge, gledala sam sve. Normalno imam neke zamerke, htela bih da je posavetujem, pitala bih je kada će da prestane sa tim situacijama kad raskida. Morala bi da očvrsne i da prestane da bude plačna. Da bude čvrsta, i ako dođe do raskida, da to trpi u sebi, kako zna i ume. Sa majkom neka se lepo pomiri, neka joj napravi neki gest pažnje, mora da se pomiri sa njom obavezno. Ipak, majka je jedna, pogotovo Anabela, lepa, mladolika, ona joj je i majka i drugarica. Pod hitno da se pomire - rekla je gledateljka.
Ja napolju nisam takva, i kad smo raskinuli Marko i ja, patila sam u svoja četiri zida, unutra je to katastrofa. Napolju niti molim, razišli smo se i to je to, nisam ni plakala. Ja unutra izgledam kao ludača koja zavisi samo od muškarca i ona će da crkne ako je ostavi - navela je Luna.

Voditelj Darko Tanasijević upitao je Lunu šta se dešava sa njenom bakom Jadrankom.

Zbog čega ti i tvoja baka Jadranka niste u kontaktu i zašto se oseća negativna energija - pitao je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo pre Zadruge imale odličan odnos, odrasla sam pored nje, ona je divna žena. Ona je prva podržala vezu mene i Marka. Poslala nam čestitku, ali kad su bile naše svađe njoj se nije to svidelo kako se on poneo prema meni. Ona je prestala da bude za njega, ona mi je rekla da misli da me on iskorišćava. Tu je počelo mimoilažnje. Neprijatno je bilo. Počele smo da se razilazimo. Onda smo se pokačile, ona me je pozvala, da kažem Marku da prenese svojih grupama da je ne spominju. Ona smo prestale da se čujemo. Kad smo Marko i ja raskinuli i čule smo se. Onda sam ušla u treću sezonu, počeo je haos, ja sam rekla da se i baka previše mešala jer se dopisivala sa nekim grupama - pričala je Luna.
Za koga si rekla kada si ušla da si došla da pobegneš od nje, od majke ili od babe - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Za mamu sam to rekla, to je istina. Ali i na sve ljude koji nisu za mene i Marka. Baka i ja više nemamo kontakt. Poslušala sam ono kad se javila, upala je rijaliti mod, fanovi, dopisuje se sa njima, bilo je nepotrebno da priča o meni. Ona je moja baka. Nije mi prijalo i nije mi bilo drago, jako me iznerviralo. Sve smo i previše dali, previše prljavog veša, da se javljaju i ostali članovi, previše mi je to. Žao mi je što se moja porodica uvukla u tu priču. Pojavile su se priče da sam tukla i nju i mamu, a ja nikad u životu nisam digla ruku ni na koga iz porodice. Sve to je pregrubo zvučalo, mislim da nije baš tako mislila - navela je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Jelena Pešić

#Luna Đogani

#Zadruga