AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U prvom izdanju emisije ,,Pitanja novinara" u četvrtoj sezoni Zadruge, predstavnici sedme sile pripremili su goruća i intrigantna pitanja za zadrugare. 

Kristijan Golubović nastavio je sa svojim intimnim doživljajima i dogodovštinama, a predstavnike sedme sile zanimao je odnos sa bivšom rijaliti učesnicom iz rijalitija ,,Farma" Jelenom Milošević, poznatijom kao balerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo prilike da čujemo o intimnom odnosu sa Jelenom Milošević Balerinom, pričao si neke intimne stvari - glasila je konstatacija.
Nije bila ona u pitanju, ja nisam imao odnose sa njom, imao sam sa balerinom, moja dva druga i ja iz detinjstva. Nisam imao gde da je helikopterišem na Farmi, to bi se sve videlo. Nismo bili u intimnom odnosu, nego smo se smarali i glupirali. Nismo u kontaktu. Imao sam tri balerine u životu kao ljubavnice, kao partnerke i moje iskustvo sa njima je da nijedna žena ne može da uradi ono što može balerina. Meni je žena rekla da mi se ne ponovi Farma, jer mogu da smatram da nemam porodicu, eto to mi je rekla - tvrdio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Kristijanove priče, Marija Kulić i Marko Đedović sve vreme su se smejali, te je zadrugar prokomentarisao i zbog čega.

Smejali smo se u trenucima kada je Kristijan govorio o vatrometu... - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga