AKTUELNO

Haos!

U večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka" zadrugari su prvenstveno prokomentarisali današnju podelu budžeta, od strane ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića. Na red je došla Ermina Pašović.

On se sprdao sa Milicom, to je moje mišljenje! Svi smo gledali šta se dešavalo izmešu njih i ja njega poznajem i on joj neće oprostiti tek tako. A ne posebno nakon par nedelja, i njegnog obraćanja njemu. On je nju stavio u isti rang sa Anakondom i Anjom! Bora je bio i ostao cirkuzant - rekla je Ermina, a odmah je ustao Bora.
Ti misliš da si neki mangup, ko si ti meni da ti ne dobacujem! I ja sam mogao sve da iznesem, to nije fer ona kad je ušla prošle sezone bila je sva izgubljena. Šta je Milica uradila Vladimiru? Ja njoj ne bih dao ni psa da čuva, i molim moju prijateljicu da ti ne daje pse - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ovo sve namerno radiš! Plati neku da ti p*puši k*rac. Ja njega neću da vređam, on samo štiti nju, on meni više neće biti provokacija - rekla je Ermina.
Dovoljno si me ponitila i rekla kako ej k*rva, i ako se desi da jeste ja k*rve najviše volim i imam da je oženim i dete da joj napravim, samo da se to dokaže. Ti ne znaš koliko ja znam, imam da ti platim i kaznu za pse da te častim - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga