AKTUELNO

Morao je da kaže sve što mu je na duši, a Maja ga samo posmatrala.

U toku su "Pitanja novinara" a tema koja je aktuelna, vezana je za bivše partnere Maju Marinković i Marka Janjuševića.

Šta te najviše boli? - bilo je naredno pitanje.
Ja nju poznajem, ovo je sve bolesno, znam kako se oseća, šta priča, kako hoda, šta misli. Ona mene jeste volela, ali to je bolesno bilo. Samo ona zna moj i njen tačan odnos, sve naše zna, a to u sebi čuva. Ja sam danas rekao da ona koliko god da sam pogrešio prema drugoj strani, a prema njoj ne - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ljut zbog materijala koji je Maja dala novinarima? - glasilo je pitanje.
Jesam, takve stvari se ne rade. Sinoć sam video kako me vređa, a njoj je sve smešno. Od muke nisam mogao da dođem sebi, ne znam da li sma ovo zaslužio. Izgleda da treba da crknem po njoj, ali sa ove strane stojim pri tome da nisam kriv. Iskreno, ona se nikada neće promeniti. Sve stvari koje radi napolju, sa kime se druži i ostalo, zbog toga joj neće biti dobro. Sve ispada ružno, ja sam od toga digao ruke, više me ne interesuje. Možda se ja pomirim sa ženom sutra, žena mi verovatno neće oprostiti, ali nema veze, ja sa njom neću biti nikada. Ja sam muškarac koji je prema njoj bio najbolji, ubeđen sam. Ona to nikad neće imati, uvek će je drugi gledati na neki drugačiji način, ja sam sa te strane čist, i ne osećam krivicu, što se našeg odnosa tiče. Zato sam se i rasplakao sinoć. Evo, ima medveda, pa nek spava sa njim. ja nju neću dirati, niti ću joj reći jednu reč - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću više nikada biti ni sa jednom ženom, a ona da nađe nekog, i da me pusti, i da vodi svoj život. Ako to ne može, neka mi kaže sada da će me provocirati tokom celog rijalitija - rekao je Janjušević, pa nastavio:
Ja ću da trpim, pa ću znati na čemu sam, ako već tako želi - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se desilo sa Ivanom Šopić, zvali ste je ti i Zola? - bilo je pitanje.
Ja se za žene sprdam, neka mi neko umre ako sam bio sa bilo kojom ženom iz njegovog okruženja. Ne znam ni jednu žensku osobu koja je bila sa njim! Čovek je sa njom drug, kao što bih ja sedeo sa nekim svojim drugom. Ja njega ne krivim, samo je trebao da kaže kako je bilo. Ona je njegova drugarica, a mene to ne zanima. Niti sam nagovarao, niti sam je spomenuo, neću više da joj dajem na značaju. Sebe krivim za sve što sam uradio u životu, nju ne krivim, ona je mlada, ali eto - nastavio je Janjušević.
Ako sam pisao, pisao sam! - ubacio se Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da dodam, žao mi je što se više nisam šalio, gubim sebe zbog drugih stvari. Kada nekog zavolim, tu može da bude svašta, ali me to ne interesuje - rekao je Janjušević.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilozima koji slede ispod.

Autor: D.B.

#Zadruga