AKTUELNO

Haos ne prestaje.

U toku su "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je urednik zabave, na potralu Pink.rs Nemanja Vujčić postavio, bilo je vezano za Alenovo ponašanje prema Ivani Marinković. Maja Marković je trebalo da prokomentariše isto, ali se Jovana Tomić Matora ubacila.

Foto: TV Pink Printscreen

Devojka je nas posle Alena ubeđivala da se na onom klipu nije čulo nešto. Nije mi jasna! - rekla je Matora.
Nas dve smo pričale i dogovorile se da nas niko ne može da rastavi, čak ni Alen. On je komentarisao da su ona i Paula debilke, i ja sam mu rekla da se izvini, što je i uradio - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dopada mi se ništa ni sa Alenove, ni sa Đoletove strane. Ovde daljeg druženja sa Đoletom nema. Čudno je da devojka ima dobar odnos sa osobom za koju si sinoć svašta rekao. Moja devojka tako ne bi mogla, to je suludo, ali ako Alen dozvoli Maji da ima odnos sa Đoletom , on je onda mnogo liberalan. Ni Đole nije imao lepe reči za Alena. Neće tu biti nekog drugarstva. Meni je to nenormalno i suludo. Ona rečenica koju je Alen izgovorio a to je da je Đorđe bio zaljubljen u Maju, sve je jasnije - dodao je Vladimir, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da ste sinoć imali raspravu, i da si izribao Maju - rekao je Tomović, obrativši se Alenu.
Ja sam Maji rekao da ću svoje mišljenje izneti u ponedeljak! - ubacio se Đorđe.
Pobednik je onaj koji ne psuje! - dodao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimire, šta misliš o tome što je Alen prosio Zerinu? - bilo je naredno pitanje.
Ovo je 21. vek, ali je meni suludo da ženi posle nekoliko poruka ponudiš brak. Ja nisam naivan muškarac, meni devojka može da složi ne znam kakvu priču, ne bih mogao da procenim da li je za brak. Nemoguće mi je, ali mu i dalje verujem, ali kada me bude prvi put slagao, svaku njegovu rečenicu ću da uzimam sa rezervom. Ja sam sa iks devojaka imao odnose i to, i neke je bilo sramota da kažu da su bile sa mnom. Kad me izguglaju, shvate ko sam. nenormalno mi je da Alen nije izguglao ko je Zerina Hećo, ne znam možda mu drugi ne veruju, ali eto, ja sam takvog stava - objasnio je Tomović.
Alene, pričao si da nisi znao ko je Zerina, a ako nisi znao, da li si znao ko je Dado Glišić? Jer ako njega znaš, nemoguće da nisi znao ko je ona? - bilo je pitanje Nemanje Vujčića.
Ona mi je rekla da su raskinuli, ali nisam pričao sa Dadom. Devojka iz Sarajeva mi je prošle godine slala poruke da naručim pesmu neku za nju - dodao je Alen, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

I da sam znao, i da nisam, ne znam šta je sad to bitno. Nisam rekao da nisam video da je luda i ostalo. Prosto, neke stvari su se desile, gde sam ja promenio mišljenje. Videli smo se, pričali, i posle par dana smo se dogovorili da vidimo šta ćemo i da li je to to. Posle tri dana sam joj rekao da ne mislim da smo jedno za drugo - istakao je Alen, pa nastavio:
Imao sam vezu od 6 godina, gde sam se jako razočarao, posle je došla Zerina, ja sam hteo vezu, ali eto, ja imam testove, to je možda ružno, ali bacam varalice, i ako to ne prođe, ja se udaljavam. To je bila agonija. Kod Maje mi se svidela većina stvari, zato smo tu gde jesmo. Meni se Zerina dopala jer je bila sva divna i ostalo, ispostavilo se drugačije - dodao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga