AKTUELNO

Tutnjilo u Šimanovcima!

Miljana Kulić ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Dokle će Maja da se ponižava? - upitao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš smo o tome pričale, došla je kod mene u izolaciju, šminkala sam se i pričale smo, Janjuš zna da nju može da ima kad hoće i da je zaljubljena u njega do ušiju, ona ne treba da se ponižava. Ja sam se ponižavala i mogu da joj dam savet, evo, sad je priznao da je ovih dana bio blizak sa tobom, smislu da je igrao igru, da bi dokazao da je sve ono što si ti govorila laž - rekla je Miljana.
Ispod svakog nivoa i časti da se ponižava, treba da izađe odavde, momci gledaju ovaj rijaliti , treba da je gledaju kroz odnos sa Janjušem, ona ide sa njim kao neko kučence, na klupi spava, ako oni žele da se pomire, on je uradio najgoru stvar, prevario je ženu, pa se razveo. Taki nema više ništa da oseća od nje, navikao je na sve. Ili treba da se pomire, ili da nemaju nikakvu komunikaciju. Ja sam joj rekla da on hoće da ima komunikaciju sa njom, pa da je tu i ponizi, a ona se plaši da li će se on naljutiti zbog pitanja. Da li treba da je gledaju momci kako moli za ljubav? Ona je videla da može Janjušu da se približi, ja sam joj rekla da se vrati u kuću, da nađe krevet. On je siguran u to da ga ona voli, a to je najgore, kada pokažeš emocije - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li vi mislite da ja želim da se ona ponižava? Nikad u životu, ja sam rekao da sa njom mogu da funkcionišem, ali normalno - rekao je Janjuš.
Zašto si udario Jaška i obesio Prcka? - glasilo je novo pitanje.
Ja se šalim, meni je to zanimljivo, sa tim mogu da se šalim. Malopre sedim, iznervirala me je sa tom budalom iz Švedske, legnem ovde i dođe Nataša i priča mi neku priču i ulazi Džesika i kaže: ,,Ja znam ko sam ja" - pričao je Janjuš.
Naravno, ja vrlo dobro znam kada on sedne, kada komentariše, pa švrlja i gleda šta ja radim. Ja sam sebe svesna, on može da pokuša, ali ne može da me napravi ljubomornom, da bude sa 500 žena, on mene nikad neće zaboraviti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto maltretira moje igračke, moraću da mu vratim to. On voli da se igra sa mnom i da provodi vreme, ali iz cele te naše priče, bolesnih svađa, on mora to: ,,Skloni se" - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga