AKTUELNO

U jednom trenutku je svako imao nešto da doda!

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Ana Bulatović kao ovonedeljni vođa, ima priliku da budžete koje je dobila od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju. Ona je pojedine već dodelila, a naredni zadrugar koji je dobio mali budžet, jeste Nataša Radan.

Nataša mali. Ona jeste u čoporu i to, ali mislim da nije loša, ali spletkari - rekla je Ana.

Potom ju je Milan Janković Čorba još jednom napao, gde su jedno drugo nazivali lažovima, a sve to zbog hrane u kući. Čorba ju je osudio kako stalno kuka da je gladna, a ona je sebe pravdala kako hranu uvek deli sa svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nešto najgore iz Kragujevca - ubacio se Bora.
Na osnovu čega taj zaključak? - pitala je Nataša Anu.
Vidim po ovim vezicama - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je pravila makarone, a ona je uzela - nasmejala se Rialda.
U rerni su bile makarone, i ja sam Natašu pitala, i rekla sam da sam uzela - dodala je Ana.
Ja sam pitala ko je, i ona je rekla da je ona pojela - objasnila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra mali budžet - počela je Ana.
Ana, pojeo te rijaliti, nemaš svoje mišljenje, sve što ljudi pričaju za stolom ti pričaš - dodao je Ša.
Smeš li ti sam da daš svoje mišljenje? Vidi Ša, ti si meni drag i gotivim te, mislim da nisi rijaliti igrač i da si prirodan i normalan. O tebe sam se ogrešila, priznajem - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da završim Sandru do kraja - zamolila je Ana.
I za hiljadu dinara možete da se najedete, izuzeo bih samo par zadrugarki, niste domaćice, nisam vam ruke video u testu! - vikao je Tomović nakon pominjanja toga ko kuva u kući.
Ovde sam se za Sandru ogrešila, ja sam pogrešila i dala joj mali. Jovana je rekla da joj dam veliki. Ja ne bih, ali sam se zbrzala. Sandra, ja mislim da si ti dobar čovek, i mislim da imaš kvalitete. Mislim da si dobra za rijaliti,ali nekada neke stvari nećeš da izneseš. Deluje nekada sa strane kao da dramiš. Te neke stvari meni povremeno zaparaju uši. Čista si i sposobna, ali ne treba da forsiraš to, sve se vidi, a nekada si pristrasna. Ja sam glupa, a ti si pametna, tek ćeš ti to da izneseš kada dođe vreme, mada mislim da si se malo zavozala. Pazi se, nisu tu čista posla, i nekada bi se ugrizla za jezik - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu koji sledi.

Autor: D.B.

#Zadruga