AKTUELNO

Ovo će biti fešta!

Miljana Kulić popričala je sa Mišelom Gvozdenovićem o njenim ljubavnim problemima, te ju je on savetovao da se odvoji od svih trzavica i da se malo opusti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si osetila istinsku potrebu i video sam da istinski pričaš o tome - rekao je Mišel.
Da pređem u pab, zbog pritiska i svega? - upitala je Miljana.
Trenutno ćeš se skloniti, jesi li rekla juče i prekjuče da ćeš uzeti krevet? - uzvratio je pitanje Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

neko vreme, dok ne nađem krevet - rekla je Miljana.

Miljana je potom otišla da pronađe Zolu kako bi mu prepričala razgovor sa Mišelom i većinu stvari ga slagala.

Pričala sam sa Mišelom, ja ću preći kod njih u pab da budemo, oni će mi pomoći. On mi je rekao da imam zlatno dete, da bi svako na svetu dao da ima takvu dete. Rekao mi je da ljubav nema ucenu, ni mesec dana, ni sedam dana, rekao je da je na tvom mestu, da bi mi dao šansu. Rekao je da kad mogu da ga zagrlim, kad mi bude trebalo - slagala je Miljana.

Potom su se strasti malo smirile, pa su se Miljana i Zola čak nasmejali u jednom trenutku, a onda se sitaucija ponovo promenila na gore. Zola je upitao Miljanu da li će mu doći na rođendan, a ona je otkrila da hoće i da bi volela da se na taj dan pomire.

Možda, pratiću tvoje ponašanje, ali ne postoji, treba mi pet meseci da vidim tvoju promenu, evo, iskreno. Hoću da te vidim u drugačijem svetlu, nemoj se šminkati, ne treba ti. Hoću, do rođendana ću videti, pa videćemo da li ćemo biti zajedno, zavisi od nekih stvari. Ja znam da me nikad niko neće voleti kao ti, ali džabe sve, ako ne možemo normalno funckionisati - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga