AKTUELNO

Dobro je poznaje.

U toku su nominacije, a red da nekoga između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića pošalje u izolaciju, je bio na Kristijana Golubovića. 

Za Anđela mogu da ponavljam ono što mislim. Ja mislim da on nije za rijaliti, da fali dosta delova, u smislu ona hrana za rijaliti. Lepe se devojke za njega, ali mlak je u tim pričama, baci im rovca, a posle se nekako uvek pere od tih veza. Ja sam uvek delio u tri kategorije - sad i odmah, veza bez obaveza i ozbiljna veza - pričao je Kristijan.
Razmišljam previše, rekao sam posle ''Zadruge 1'' da nikad neću da dozvolim da glumim šmekera tako što ću da smuvam pet devojaka. Ja sam napolju drugačiji, mnogo luđi. Ja sam radio u firmi, gde nisu imali nijednu ružnu reč za mene. A zapitao sam se da li ću moći da se vratim u normalan svet. Normalan sam dečko, došao ovde pukom slučajnosti, hteo sam da vidim kako je, pa što ne bih pokazao neke valjane stvari. Posle jedinice, nisam hteo da budem u javnosti, borio sam se za svoju devojku. Kad se desilo sa Natašom, razmišljao sam o javnom svetu, ali shvatio sam da šta god, ovde je javno mesto, svi nas gledaju. Želim da imam normalnu ženu, vaspitana, kulturna, koja će s ponosom kaže da je ovo njen muž. Došla mi je kočnica u glavi, neću da kaljam i prljam svoj prikaz, e zato imaš takav utisak - govorio je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Minu bih rekao, kao kad imate lep auto, brz je, sve ali ima neku falinku, i stalno nešto tandrće. Ima neku pokvarenu notu, mislim da su joj neki segmenti kvarili dušu, i kada oseti u bilo kome da ima sličnu notu, onda se poklope i dešavaju se ovakve priče koje smo gledali. Vi ne znate koliko morate otpada da podnesete, da biste priznali ono što je ona. Ne znam šta si htela, da dobiješ neko sažaljenje. Celokupno to što je bila i dešavalo joj se u životi, njoj je najadilo život. Ona zna da bude i drug, ali video sam i kad zna i drugima da kaže i ovako i onako. Rekao sam Caru, ti ne znaš da ideš u minsko polje, ali ti znaš ovu Minu... Zbog žena, ja guram muškarce tamo, pa šaljem Anđela u izolaciju - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga