AKTUELNO

Njemu iza leđa!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku a zadrugari i dalje polemišu o pitanju koje je nešto ranije postavljeno. Naime, otvorena je tema odnosa Paule Hublin i Vladimira Tomovića, nakon čega je Filip Car imao reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li namerno kanališ Tomovića da bude sa Paulom, da bi Mina bila biže tebi, i d aje to tvoja osveta Mini? - počeo je novinar.
Ne, ja sam zaista za to. Malopre sam mu rekao da imam zamerku na njegovo izlaganje. Ja podržavam oboje, rekao sam im da bi bilo glupo da negiram da nisam za tu vezu, dobar sam za oboje. Ja sam sto puta pitao Vladimira, za Minu, rekao sam mu zašto nema neki odnos sa njom, iskusniji je, stariji. Zašto nema bilo kakav odnos, sto puta sma ga pitao! Meni kada se pružila prilika, imao se*s sa njom. On bi iz toga vrlo lako posle izašao. Ja ne bih voleo da neko pomisli...Mi smo imali turbulentan odnos, ali od kako mi nemamo odnos, nemamo svađe. Ja sam sa njom na lep način rešio da sve završim, ona ima pravo da zamera, ulazi u priču za mene - rekao je Car.
Znamo šta si pričao u šteku? - dodao je novinar.
Nemoj da misliš da te lažem, nebitno mi je, meni je bitno kako ću dalje, ništa drugo i nadalje me ne zanima. Što se tiče Paule, ja sma bio uz nju u mnogo gorim situacijama od ove - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina kako komentarišeš čitavu priču? - dodao je novinar.
Imali ste priliku da čujete na koji način su izrečene njegove reči. Ja jednostavno neću da se petljam, je on jedan dan priča jedno, drugi dan drugo. Ja neću da se petljam u ovu temu više - dodala je Mina.
Ja sam ovde dobro naučio sa Minom žao mi je što se sve ovo tako desilo, ali eto, ne želim kontakt sa njom. Da sam hteo, nastavio bih u prijateljskom odnosu - dodao je Car potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, faktički je i tebi u nekim situacijama pretio, kada bi bila sa drugim? - pitao je novinar.
Pa rekao je da ne bi mogao da podnese da budem sa nekim drugim muškarcem. Rekao je da bi svakom muškarcu razbio glavu. A sve što sam ja govorila, je bilo mnogo davno, a sada nema pravo, niti mi je išta simpatično, jer me to iznerviralo, pa sma posle minut otišla. Meni te jeftine priče i fore ne mogu da znače, mene već duže vreme ništa ne zanima. U suštini, nemam potrebu njemu d aodgovaram bilo šta - rekla je Mina.
Ispalo je da je fora da ona ima se*s sa mnom, pa želi da pobegne, i sve ostalo. Šta je fora? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme izlaganja Filipa Cara, Mina i Vladimir su sve vreme ćaskali, gde je Mina ispitivala Vladimira šta on pokušava da uradi.

Čemu sve to? - pitala je Mina.
Samo se ti opusti - dodao je Tomović značajno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju volim, zaljubljen sam u nju! - dodao je Car.
Vladimir ovde daje nekoliko mogućnosti, mudar je ove godine. Malopre je rekao da mu je Car prijatelj, a znamo šta je rekao. Mi smo ga svi provalili - dodao je Fran.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga