AKTUELNO

Haos na samom kraju!

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje koje je novinar Darko Tanasijević postavio bilo je za Milicu Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, u ozbiljnim si sukobima sa Draganom Mitrović, a danas kada ste birali osobu koja naviše gunđa, navela si nju, i rekla da sve ogovara i vređa. Ona je rekla da si ti ljubomorna na nju? - pitao je novinar.
Ja u tom momentu nisam znala koga da navedem, ali, sedim tu, čujem. Ja sam se pokajala jer sam je navela, jer sam bila isprovocirana, kada sam rekla da me ne povezuju sa Čorbom, pa je ona rekla kao: "Braća, braća, pa .." Svaki put ona tu nešto sebi u bradu, cinična je, dobacuje, ko god, ona svakog potkači. Ne znam da li se to čuje, vidi. Ima te doskočice, ima stav kao da je ona ne znam šta, u bade mantilu po štekovima krije, a mi se ovako i onako tuširamo. Priča o misici da je lisica, a onda se u garderoberu grli sa njom. Svakoj drugarici je zabola nož u leđa, a to je naučila od njene drugarice Tanje koja je meni zabola nož u leđa, ona joj je mentor - komentarisala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nauči se kulturi - rekla je Dragana.
Ne želim da je slušam više, niti da slušam kako mi govori da sam ružna, kako mi je lice ovakvo, ili onakvo. Neka ona vodi ovaj rijaliti, ona je ovde zahvaljujući meni - zaključila je Milica.
Ovo su šuplje i prazne prie, ona mene na svakom navođenju bira mene. Ja sam danas objansila da svi gunđamo u bradu, a na početku sam imala strah, plašila se, pa se obrćala Mići i Rialdi. Ja ne pričam sa pola kuće, ta mišljenja me ne zanimaju, neću na silu ništa. Ovo je lična frustracija Mišelu, to jest zbog njega, a mi smo niakd bolji. Molim Mišela da prošeta sa njom, vidim d aje usamljena - dodala je Dragana potom, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ta koja mene uvek prva potkači! Sedmi mesec smo tu, tako da eto, želela sma rođendan da slavim s amojima, ali eto, divni ljudi su me zadržali ovde - rekla je.

Nakon toga, Maja Marković je dobila pitanje:

Majo, kakve si poruke slala Joci preko izbačenih zadrugara? - glasilo je pitanje.
Pa da ćemo da pričamo, da me razume, to se desilo, i to je to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga