AKTUELNO

Nisu joj poverovali!

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a zadrugari trenutno polemišu o Anji Todorović i njenoj podeli budžeta.

Očekivala sam mali budžet, skoro sam i ušla. Nas dve smo sedele jedan dan napolju, i pričala sam otvoreno, i kažem joj tad da mi Cvele nije jasan, i da nisu normalni, kako on može njoj dva sata da priča. Anja, doktorirala si burazeru! Ona meni ispriča njenu priču, ja sam tako nasela - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Danijela, imali smo korektan odnos, prilazio mi je kad se posvađam sa Cveletom. Savetovao me je oko naše veze. Ovde sam ostala sa njim, a napolju bih drugačije izašla sa tim. Preovladala je neka emocija, ljubav, ja njega volim. Ja sam sa njim poboljšala odnos, ne svađamo se. Svesni smo težine svih stvari, i da naši ne podržavaju vezu. Sa Danijelom sam videla u kom to smeru ide, i kako može da se protumači, krenula sam da se sklanjam, i njemu sam rekla da izgleda jako loše. Na žurki je izjavio prvi put da bi bio sa mnom, bio je malo pripit. Da je to rekao pre žurke, ja bih prekinula s njim svaku komunikaciju. A pre toga je pričao kako sam mu sestra. Nikad nismo pričali sami, da izlazimo. Nego svi zajedno, Maja, Dragana i Cvele. Ja sam odmah rekla to Cveletu, pred Danijelom. Ne znam da li se šalio u studiju, nisam mu dala do znanja da ću biti sa njim - pričala je Anja.
Ne menja stvar ti izlasci, u odnosu na tu komunikaciju - ubacio je Cvele.
Ako opstane naša veza napolju ja bez mog dečka nigde neću ići - rekla je Anja.
Nije ti neprijatno što je u pismu ono pisalo od Danijela? - pitao je Cveleta Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste u jednom momentu, čuo sam ovacije zadrugara, nisam bio tu. Ja sam to ovde ignorisao sve, jer sam naslutio da njegova uloga je bila ta, pa da neće dugo biti ovde. Ona mu je na neki način davala povoda da to priča, a za tu rečenicu, odavde ne mogu da reagujem. Kad budemo izašli napolje, nek se udvara, videćemo - pričao je Cvele.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga