AKTUELNO

Gusto do kraja.

U toku su Nominacije, a zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došao je Bora Santana.

Mene je Janjuš poslednjih meseci oduševio, na žurkama, onda sad i svadba, spontano smo napravili šou. On mi je jedan od najboljih zadrugara ovde. I meni je rekao kao i Kristijanu. S Majom nemam loš odnos, ali kad se njih dvoje spoje... Nisam očekivao, bio mi je šok, ali izvukli su valjda neku pouku. Treba da budeš dostojanstvena, da ne praviš svojima neke scene. A i on da mu, sve što je gradio, ne padne u vodu. Oboje su mi dragi, evo sad da bude zanimljivije, poslaću sad Maju - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono sa klipova me je dovelo da sačuvam Maju. Janjuš pokušava da dokaže tu da će Maja doći na njegov poziv... To je dokaz neke muške sujete. Maja je neko kojoj se rode pa ugase emocije. Traži savet od svakog, pa napravi haos. Janjuš je zanimljiv, važi za zadrugara sa najvećom dozom humora u sebi. Dobar je kad je sam ili kad je sa Aleks. NBliži je sa mnom od kad sam sa Stefanom. Maja mi je bliža, u jednom trenutku bih je zgromila, a onda mi bude žao. Majo, bićeš srećna i ti, ali ne u ovom odnosu. Ostavljam nju - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavljam Janjuša, šaljem Maju, jer ne mogu da pređem preko nekih stvari od prošle godine - rekao je Stefan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga