AKTUELNO

Sve su objasnili!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala mojim Karićkama na poklonima za dva meseca što su nam poslali! Ovo smo imali pre dve nedelje, Filip zna moje mišljenje i neću da se ponavljam na konto njegovih grešaka i rekao sam ti šta sam ti zamerio ovde, kao ni da pričaš o krivičnim delima i isteruješ pravdu! Trebao bi da povedeš računa o jeziku kao i ja, i prošli put sam ostavio Filipa a nominovao Sanju i sada nominujem Filipa - rekao je Karić.
Ja sam prošli put bila oštra prema Sanji, ali imam i sada stav da sma bila prema njoj iskrena. Što se tiče Filipa, imali smo lep odnos dok nije rekao kako sam ja odvratna i vidim da je on na sto ćoškova i ne može nikoga da sasluša i nekontrolisan je, ali mislim da je dobar momak, jako je duhovit, ali bih volela da prestane da govori stvarii koje ga čine lošim! Ja nominujem Filipa - rekla je Jovana.
Filipa ja gotivim, ali ne kao na početku jer mislim da ima malo krizu identiteta i da mu okruženje ne prija! Ja nemam sa njim svađe, ali se ne plašim da mu kažem kada pretera, i uvek odreagujem ali u većini situacija on meni popušta i ne naseda na moje provokacije, on jako voli da demonstrira silu, ali to treba da radi sa svojom kategorijom kilaže i visine! On je haotičan i konfuzan, ali to je on i postaje mi smešan. Što se tiče Sanje ona je pokušavala da mi zagorča život ovde, mislim da je ona mislila da je bilo in da bude loša prema meni a sada je potpuno druga osoba, hoće i da mi pomogne čak i gotivna je. Ja nominujem Sanju - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prošlog puta, desilo se to da sam sa Filipom imala konflikt i zato nominujem njega, a Sanja je super prema meni - rekla je Dragana.
Ja sam dobra sa njima, Sanja mi je draga i bila je tu za mene uvek, pogrešila je u nekim postupcima, ali joj ne zameram! A za Cara, njega volim i ima dobru dušu ali plane brzo i ne podržavam ga kada krene da vređa, ali ja mislim da je to u besu i afektu. Ja nominujem Sanju - rekla je Ana.
Dobar dan svima, dve osobe su nominovane sa kojima se ne razumem. Sanja je neko sa kim sam sve podelila, ja ne želim da se svađamo i shvatila sam da nema neko lepo mišljenje o meni. Kada me neko kritikuje ona podržava, a ja sam sa njom delila sve i uvek sam joj izašla u susret! Nas dve ćemo se svakako videti na sudu zbog optužbe, da sam uzimala novac za odnose neke kao i to što mislim da si ostala bez svojih igrača za opstanak ovde. Što se tiče Cara, sa njim nemam nikakvu komunikaciju, a moja ljubaznost za Uskrs je jer je bio praznik. Ne dopada mi se kako se igrao sa mnom. Nominujem Sanju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga