AKTUELNO

Za crnim stolom vlada muk!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa. 

Foto: TV Pink Printscreen

Za Sanju sam rekao da mi je draga i nismo imali sukobe. Smatram da je napravila dosta grešaka, kao i sa Filipom a ona to smatra igrom i sada se sklonila i tu mi je postala nejasna! Što se tiče Cara, ne verujem u prijateljstva, ali jedan prijateljski savet, skloni se od Mine, jer ona šta poželi to i dobije! Ja nominujem Sanju jer sam njega pre slao - rekao je Mišel.
Šta da kažem, dve osobe koje su svojim postupcima sve rekle o sebi! Što se tiče lošeg ponašanja, njih dvoje ne mogu više da se ukanale i da nas iznenade. Od Sanje neke stvari nisam očekivao, ali od njega jesam jer je ozbiljan baraba! Mi smo razmatrali zašto se on ponaša tako prema devojkama i sumnjamo da je povređen, ili da je frustracija neka od pre. On je jako loš prema Mini, ona njemu nije toliko loših stvari uradila i bolje da je obasipao ljubavlju, nego uvredama i ovo što mu je Sandra rekla je nagore moguće, i svaka reč ima jako veliku dubinu! Sanja je ušla kao dominantna, a vidim kroz nju i moje devojke iz porodice i ja nominujem Cara, jer sam pre Sanju i sada zbog ponašanja prema Mini koja ga je na pola reči urnisala, a pričao je kako ona to ne može. I mene je Marija Kulić provocirala i ja sam bio smireniji - rekao je Kristijan.
Zašto nas spominješ ovde stalno, zašto Taru ne pomeneš, ja sam tebi bila ovde najveći prijatelj! - rekla je Miljana.
Ti si ovde moje najgore iskustvo, jako si zla i nemoj da se mešaš ovde, a ja nominujem barabu Filipa - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se ništa promenilo, ostajem pri svom mišljenju a Sanja je ispala gluplja još više, nominujem Filipa - rekao je Fran.
Što se tiče nominacija, ne bih da se ponavljam i krećem od Filipa. On je meni jako drag, u poslednje vreme smo u nekoj priči sa janjušem pa smo se distancirali ali me je začudilo da je mene komentarisao loše, ne znam šta da kažem ali u dubini duše mislim da je dobar čovek. Što se tiče Sanje, ona je meni ovde jako draga i ne bih je poslala u izolaciju, nominujem Cara - rekle je Maja.
Ja ću početi od Sanje, ona i ja smo bile u lošim odnosima ali to su bile gluposti. Smatram da ona nije kvarna,. ali joj treba zaštita u životu i muška figura! Što se tiče Filipa, on i ja nikada nismo znali na čemu smo, on bude odličan a onda dođe i iznervira me u sekundi. Mislim da mu ne treba ovakvo ponašanje prema Mini, on nju provocira, ali smatram da je trebao da se zaustavi jer njena majka sva gleda kući u crnini. Ja nominujem Sanju, ali on prema meni nije loš i uz mene je kada mi je loše i među nama nikada neće biti ništa u to se kunem - rekla je Aleksandra.
Je l' si sigurna? - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga