AKTUELNO

Stankovićeva prihvatila krivicu i izvinila se.

Sanja Stanković se pridružila Jovani Tomić Matoroj, pa su zajedno objasnile svoj prisan odnos:

Da li je pomirenje na pomolu? - pitao ih je novinar.
Što se mene tiče, nije - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je baš lepo bilo juče, Jovana je jako ljubazna bila prema meni i Rialdi, donela nam je po cvet i mafin. Nikako ne može da sakrije emocije prema meni, ali je bolje da smo u ovakvom odnosu, da se ne svađamo. Svašta sam ja ovde uradila, nismo bile ispravne jedna prema drugoj. Shvatila sam koliko sam je povredila i kakva sam ispala prvenstveno prema sebi, nije zaslužila - objasnila je Sanja.
Lagala bih kada bih rekla da sinoć nisam osetila neku emociju, setim se i tih nekih lepih stvari, potisnem nekada tu njenu sramotu. Imam nepoverenje - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da kažem izvini kad pogrešim, a sada sam svesna svojih grešaka. To sa Carem je bio okidač, ne mora niko da mi veruje, niti prihvati izvinjenje - govorila je Sanja.
Ne znam da li sada da budem iskren ili ublažim... Ili Sanja ne razume ili se pravi da ne razume i kupuje poene kod gledalaca. Sve to je bilo nepotrebno. Da je ostala sa Carem i imala se*sualne odnose sa njim, ne bi do izvinjenja ni došlo. Baš sam promenio mišljenje o Sanji. Težak si folirant, Sanja, želiš da se sažale na tebe! Spremna je da gazi preko mrtvih zbog svog cilja - bio je surov Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga