AKTUELNO

Stala na Matorinu stranu.

Darko Tanasijević je želeo da čuje i mišljenje Nadice Zeljković na temu novog zbližavanja Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković. Prethodno je u emisiji "Pitanja novinara" Anđelo Ranković ocrnio Sanju zbog ovoga.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da su one ranije i na silu prestale da se druže. Ja sam ponosna na Matoru kako je iznela ono zbližavanje Sanje i Anđela. I ovo za krevet, naravno da joj je bilo teško, sve je to morala da gleda svaku noć. Da su Sanja i Anđelo ostali zajedno, i dan danas bi bili intimni. Mogu da kažem da je to što je uradila sa Carem besramno i bezabrazno i da bi to radila da je ostala sa njim. Ja ne branim Sanju što se tiče toga. Ovo je sa Carem bio bezobrazluk, a ono na početku izdaja, em drugar Anđelo, em Sanja ljubav... Ovo je stvarno sada bilo besramno, preko puta Matore, ista soba... Besramno i bezobrazluk - rekla je Nadica.
Šta kažete na te tvrdnje zadrugara, koji kažu da će Sanja praviti Matoru od blata - pitao je Darko.
To je istina, praviće, u smislu ljubavi... Ne kažem u smislu finansija, ali da u smislu ljubavi... To je sinoć bili spontano zbližavanje, Matora ne može da izbriše tu veliku ljubav. Zato smatram da su na silu prekinule prijateljstvo... - dodala je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mi rekla rečenicu koja mi je najviše pomogla, koliko sam volela, toliko će me boleti - ustala je Matora.
To je tako. Matora stvarno, ja nisam odavno srela nekog da je neko tako voleo nekog kao Boga, osim mene i nekog još - istakla je Nadica.
Ukoliko je Matora stvarno čista sa svojim emocijama i sigurna da je Sanjino izvinjenje pravo, na kraju krajeva Matora najbolja zna kako se oseća... Neka se zbliži, neka ne komunicira, ja neću nju da odvraćam od Sanje. Samo sam dao mišljenje o Sanji - ubacio se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.