AKTUELNO

Zgrožen!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Kariću u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisao ponašanje Aleksandre Nikolić, Maje Marinković, Čorbe i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo mi je katastrofa... Prvo, ja ne bih pristao da budem u tom cirkusu. Nikad ne bih prešao Maji preko nekih stvari što je radila... Što se tiče Čorbe, on je bio pored mene, bilo mi je jako čudno, kao da je tražio nešto, da je provocirao, bez obzira što on kaže da je hteo da napravi šou... Čorba je tu uvek, posle svega, ne mogu da kažem kolateralna šteta, ali kad god Janjuš napravi neko sr*nje, one idu kod Čorbe. I Aleksandra i Maja... A onda posle kukaju šta radi Janjušu, sve mi je to katastrofa... - rekao je Stefan Karić.
Maja je četiri sata postavljala Janjušu jedno te isto pitanje, ja sam mu rekao da kaže i da se zakune i u moju majku, samo da joj kaže to... - ustao je Filip Car.
Ali Maje na mapi nije bilo dok se nije pomenula svadba... Ja ne znam... Šta ste više vi sve jedno drugom uradili, Janjuš i dalje prelazi preko toga... - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta cele priče je što je Maja poludela kada je pomenuta svadba, a pre toga ju je boleo k*rac - skočio je Lepi Mića.
Ma kakvi, optuživali smo je mesecima da sve radi iz inata Janjušu - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.