AKTUELNO

Nije mu bilo prijatno.

Debata na temu ljubomore se nastavila posle reklama, a reč je imala Tara Simov. Većina zadrugara je bila protiv ljubomore, a njen stav je ovakav:

Ja sam generalno ljubomorna osoba po prirodi. I na vazduh, i na muve, i na automobile... Kad upoređujem sebe iz prethodnih godina, malo sam napredovala, ne pravim drame i scene, ranije sam imala problem da se iskontrolišem. Sad sam se naučila pameti. Muško - ženski odnosi ne mogu da uspeju, ako je preterane ljubomore. Imala sam neke odnose gde sam pravila pakao, dok je druga strana donekle tolerisala. Ignorisali su te neke scene, pa je doprinelo i dužoj vezi. Jedino je problem teranje inata kod mene - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazalo se da smo i Nenad i ja dosta ljubomorni. Ja nemam povoda da ljubomorišem, jer se on ne muva ni sa kim, a s druge strane on ima pravo. Muvala sam se sa par momaka dok su bili tu. Ja ako priča on sa Anjom, ja nema temelj da mu zamerim, ali meni nešto u stomaku radi. Ima crna lista sa moje i njegove strane. Neke devojke koje su na listi, a zamerila sam mu, na primer Milica Kemez, nekako uvek slučajno dolazi sa njim u neki kontakt - nastavila je Tara.
Ni sa kim ne pričam ljudi, sam blejim u kući - rekao je Ša.
Za njegovu suprugu sam nesigurna, a za druge stvari ne toliko. Ja sam žensko, osećam nešto da mi kulja u stomaku. Stvari koje njemu smetaju ja ne radim, pokazala sam - rekla je Simova.
Meni smeta njen odnos sa bivšim dečkom. Ne branim joj komunikaciju, ali neki prisniji odnos, da. Kao i Anđelo i kupanje pred njim - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne ulazim kad se Ša kupa. A ti znaš moja osećanja, a da li je moj dečko ili ne, nema veze - dodala je Nataša.
Te stvari koje sam zamerala nisu imale temelj, i onda sam zadržavala to u sebi. Stavila sam mu do znanja ko mi smeta. On nije u potpunosti prekinuo komunikaciju sa tim devojkama, a ja za to ga na neki mirniji način pokazujem da mi smeta. On mene ne poštuje za te stvari, a ja sam se njemu izvinila za Anđela. On je stalno agresivan i glasan - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga