AKTUELNO

Ima drugačiji pogled.

Dragan Marinković Maca se vratio nakon reklama, pa zamolio zadrugare da budu koncizni, a onda je Fran Pujas nastavio svoje izlaganje u debati o ljubomori, pa su svi dali svoju repliku ove teme.

Ne valja se zadržavati u takvom odnosu ako se desi tako nešto. Ispostavilo se da sam bio ljubomoran s pravom poslednjih nekoliko puta - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Skladne veze ovde su Rialdina i Jovanina veza. Oni su normalni ljudi, a ostali su bolesni. Jesi li primetio nekad da Kenan prokomentariše? - govorio je Janjuš.
Mislim da sam imao povoda u nekim situacijama da budem ljubomoran prema Jovani, dok nisam apsolvirao to - rekao je Karić.
Ja sam osoba koja je sigurna u sebe, i ja svom partneru objasnim na početku šta mi smeta. Ne bih volela da se neko muva ispred mene. Ta ljubomora od bivšeg je nekako prešla na mene, izgubila sam samopouzdanje Sada ne pravim te scene, jer sam se toliko istrošila u svemu tome, zato mnogima izgledam hladno prema Franu. Svesna sam da Paula hoće da uništi ovu vezu, ali neće uspeti - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam uopšte ljubomorna osoba. imala sam veze koje su bile patološke, ali sam se nalazila i tako u glavi, pa sam privlačila takve partnere. Evo sad će pola godine naše veze, i retko kad smo imali raspravu na tu temu. Da ne možeš da komuniciraš, da ne možeš da izađeš... Moraš prvo da radiš na sebi, moraš da imaš svoj svet, neku sliku o sebi - govorila je Rialda.
Devojci ne treba zamerati kako treba da se popnaša, ali ako si siguran u sebe, ne treba zabranjivati partneru ništa. Sami treba znati šta i kako. Ne treba da se pokazuje ta ljubomora toliko, da bi pokazao koliko nekoga voliš - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa većinom, ali postoji i ženska intuicija, koja se uvek javlja kod njih. Kad mi se javi ovde nešto, uglavnom imam nešto da vidim - rekla je Milica.
To nije ženska intuicija, to jeku*ac. Naslušala sam se budalaština danas. Svo šestoro ste rekli da ljubomra uništava vezu, a vi ste klasičan primer takvih odnosa. Ja ovo nisam nikada videla, da neko pravi, da se neko sveti tako što odeš i sedneš kod nekog drugog. Meni to nije jasno - rekla je Sandra.
Mislim da su svi foliranti, spremni na sve zarad priče. Ja da sam folirant, ne bih se samoj sebi u*rala u život - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga