AKTUELNO

Šok!

Voditelj Milan Milošević u emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je naredno pitanje za Kenana Tahirovića.

Kako se osećaš kada te devojka ne pita ni da budeš sa njom za Zadrugoviziju, nego pita Boru?

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su se još ranije dogovorili, ona nije čula mene, ja nisam čuo nju, ja sam našao grupu da budem sa Franom i Cveletom i onda smo samo zamenili te članove: ja sam znao da će njih dvoje biti - rekao je Kenan.
kad smo se Bora i ja dogovorali još od prošle Zadrugovizije, Kenan je bio tu i Ermina je rekla Kenanu da pevaju nešto, videli smo da neće biti izvlačenja, Bora je mene pitao da li hoćemo ono, meni je Kenan u međuvremenu rekao da će biti sa nama, ali ja to nisam čula. Mene je on iznervirao, on je reagovao kako je reagovao, ja bih isto reagovala - izjavila je Rialda.
On se uplašio da on ne treba da peva, ja znam šta je, prvo da kažem. On je rekao ovde, ona nije čula, ja sam odmah razmišljao da li da bude Kenan ili Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se dogovarali da ja plešem - rekla je Milica.
Boro, zamisli da tvoja devojka izabere nekog drugom pored tebe? - upitao je Milan.
Ona je i sama rekla da hoće da nastupa sa nekim ko peva, ona je njemu reklai prošli put da peva, on nije hteo da ima veze sa njim - izjavio je Bora.
Što se tiče toga, stiglo je pismo, oni su istog momenta rekli njih dvoje su rekli ,,Hoćemo li Alabino?", na kraju sam ja ta... Meni je drago da sam sa njima, upala sam tu kao treća i to je to! On nije došao kod mene, ja sam došla kod njega - bila je kivna Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih imala problem, kapiram da drugačije razmišljamo - izjavila je Rialda.
Ja se osećam tu, kao, razumeš, da sam htela da ostanem da igram, onda bi se Kenan naljutio, pa sam odlučila da se povučem iz cele situacije - dodala je Kemezova.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga