AKTUELNO

Mora da ih posluša

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari ove večeri biraju između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Naredna koja nominuje bila je Rialda Karahasanović.

Ja neću mnogo da dužim, o Caru sam redovno pričala. On se meni izvinio za neke stvari, ja sam iskreno tebi govorila, ali smatram da tebi to ne vredi pričati. Ne treba vam nasilje i uvrede. Mada desi se da dođemo u razne konflikte, to je ovde i normalno. Ja nisam nikada koristila stvari koje su ovde rečene o tebi, jer ja ne znam to o tebi, ja sam to čula ovde, ali nije moje da koristim to, dok si ti koristio to što si čuo ali ne znaš istinu. Za Minu nemam šta da kažem, sa njom sam jako bliska, i nisam sa njom nikada imala konflikt, a moja prijateljstva su ovde normalna. Ja za nju uvek skačem i za sve prijatelje, čak iako nisu u pravu. Nije ni ona u ovom odnosu ispravna i ja samo joj davala savete da ne provocira niti bilo šta. Govorila sam joj da se povuče, ali eto. Niko nije savršen, to ne možemo da menjamo. Minu čuvam, Filipa nominujem - otkrila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je meni jako dobar momak, iskren i duhovit, ali kada popije... Cenim kod njega što zna da se izvini i da prizna kada pogreši. Ja sam trenutno sa Minom jako blizak i nju ću sačuvati - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da kažem o Filipu da mi je žao kada se svađa pogotov sa Minom jer nju znam. Meni je Mina jedna od najdraža, ali ja neću da se mešam u njihove svađe. Nemam šta da mu kaže. Jedina devojka koju on može da usreći je Aleks. Nemoj sa Minom da ulažiš u konflikt. Mina uživaj sa Franom, ja nju ne mogu da pošaljem, šaljem tebe Filipe - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga