AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, a Milica Kemez naredna je želela da prokomentariše današnju podelu budžeta Filipa Cara:

Meni nije problem da Filip mene navede da sam glupa, to je nebitno. Nervira me to što potencira priču na koju treba da se stavi tačka. Ja sam rekla da se ne ograđujem od muvanja na početku, ali u momentu kada ti igraš igricu sa Vladimirom Tomovićem... Ja nisam budala. Tako si se igrao i sa Sanjom. Ako sam želela nešto sa njim, to je bilo u prvih mesec dana. Dok si bio sa Minom, ti si se ograđivao od mene, da bi zadovoljio taj neki muški ego. Mislim da su gledaoci imali priliku da vide sve - objasnila je Milica njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana se vređala sa Natašom, na primer, a sada su tu. Skačeš, Dragana, bez potrebe! - vikao je Car.
Ženama je dao male budžete, a svim muškarcima je dao veći budžet, zato što ih se plaši, ide linijom manjeg otpora. Velika muškarčino, ideš na Brendona, boksuj malo vazduh - prokomentarisala je Dragana.
Danas sam čuo da je rekao kako ja imam para. Ovde ljudi imaju više para od mene, pa im je dao veliki budžet. To je sve izgovor - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, ne znam šta je ovo. Kad im kažeš lepu reč - ne valja, kažeš im nešto ružno, opet ne valja. Na konto jedne rasprave sa Janjušem, on sad meni zamera - besneo je Filip.
Ja imam šta da izgubim u konfliktu sa tobom, ti nemaš. Ja imam iskustva ovde, izbegavam sukobe sa tobom kad si pijan, kao i sve ovo sa Milicom. Trenutno si za mene najopasniji rijaliti igrač - nastavljao je Bora.
Svi su oni znali i tada da ja volim Boru, o kakvom muvanju pričamo - ubacila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, mislim da je Milica kriva sad za ovu situaciju, ne znam ja šta je tada bilo u njenoj glavi - zaključio je Bora.

U tom momentu, Dragana Mitrović je u suzama izletela iz Bele kuće, a njene cimerke su pokušale da je uteše, zajedno sa Kristijanom Golubovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga