AKTUELNO

Objaslili mu sve.

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Naredni klip koji je pušten bio je snimak razgovara Stefana Karića i Milana Jankovića Čorbi, o Tari Simov i Nenadu Aleksići Ša ,voditelj Darko Tanasijević je tražio komentar od Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sinoć ovo pričao. Meni nije jasno kako je on prešao preko ovoga. Čime ga je ona zamađijala - kometarisao je Karić.
Vi ste pravili haos za pesme, a za poziv sa drugim si čutao - dodao je Darko.
Je l trebalo da joj je*em majku u trenutku kada je ona nestabilna - upitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta je radila nakon svega - kometisala je Sandra
Ja sam imala gori odnos, imali smo svega i svih situacija. Tara nije bila takva, ali do jutros kada je pokazala ono ponašanje. Ja sam pola stvari znala ali nisam razumela. Ona je bila besna zbog toga što je čula da joj se smeju napolju. Ovo Nenad nije zaslužio, a ni njena porodica. Meni je jezivo sve ono, Nenad je imao želju da bude sa njom, iako je preskako ogradu. - kometarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovo gledam iz drugog ugla, jer sam ja bio sa Tarom. Meni ovo ponašanje njeno uopšte nije jasno: Tara je namerno provocirala, njoj ša nije bitan - pričao je Čorba.
Ona nikada njije volela njega. Topovala ga je i ona je sve to sa namerom uradila, mislila je da će priča ići drugačije - dodala je Ermina.
Meni je neverovatno da je Tara igrala takvu igru. Ja ne verujem da je to tako. Ja sam imala takvu priču, ali smatram da je Ša terorisao Taru. Nije trebala da zove tog bivšeg, ona nije mogala da dokaže neke stvari, i nije mogla da dokaže kako si je terorisao - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga