AKTUELNO

Ljute protivnice.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a sledeći video koji je prikazan zadrugarima, bila je situacija na žurki između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, kada je on provocirao zbog afere haljina, pa nastavio da je vređa.

Ne volim te reakcije, a ovo uopšte nije bilo zbog Tijane. Nije mi bilo svejedno kadje ona ušla. Nisam se javio devojci, a ništa mi nije uradila. Apsolutno nisam kriv - rekao je Stefan.
Meni je bilo ok da se javio, a nije mi se svidelo njegovo ponašanje prema meni. Isflekala sam mu sive pantalone, smetalo mu to, uradio si ovako. Smetale su mu šljokice, pa je pomenuo druge devojke, jer zna koliko sam patila zbog onih komentara o smrdljivoj haljini - rekla je Jovana.
Sad ispada sam ja na to aludirao - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš od mene čuti da prelazim preko nekih stvari. Šta sam ja, treba da mi neko preti ovde ako sam ovo ako sam ono - rekla je Jovana.
Ja kad sam radio to što i vi, ti nisi postojala. Ti si ga namerno provocirala, ja sam bio svedok. Bolesna si. Više želi vezu od svog ponosa! Pi*ko jedna. Kaži mu marš u pi*ku materinu - rekao je Mića.
Ja radim ono što osećam, ja hoću da budem u vezi, a ne zbog toga što sam ovde - rekla je misica.
Mene ne može da pravi budalom, Stefan ovde nije problem. Ona je i flertovala, Anđelo nije hteo da bude sa njom, jer je prvo izjavio da mu se sviđa Paula, pa je posle rekao da je provalio kakva je ona - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko si isfrustrirana - rekla je misica.
Ne znaš pored čijeg si kreveta uradila ovo. Pored Tomovićevog, evo još jedna osoba je videla. I Paula - rekla je Ana.
Kad je on izbačen, ona je došla i ovako pogledala - rekla je Paula.
Ostavite me na miru bre budaletine. Sram te bilo, ne zanima me, nju sam pogledala jer je plakala. Odje*i od mene, radite takvi stvari, sram vas bilo, bolesnice jedna. Oni uživaju sad jer mi nismo zajedno, ona se hrani mojim bolom - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga