AKTUELNO

Nije mogla da porekne!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić došli su na red da odgovaraju na pitanja novinara, pa su prokomentarisali svoje pomirenje:

U sebi smo znali da je ovo mesto gde je nemoguće da bar ne porazgovaramo. Ja sam ga pitala posle Igre istine sa kim deli pice, pa ju je onda podelio sa mnom - rekla je Jovana.
Na kraju smo završili u zagrljaju - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

"Koliko se Jovanino ponašanje promenilo od Anđelovog odlaska i zašto je Anđela izabrala kao izgovor da se skloni od Tomovića?" - pitao je novinar Stefana.

Ja ću uvek pominjati te neke njene situacije i laži, jer ne mogu da izbrišem to iz glave, ali sam prešao preko toga. Nijednu drugu zamerku ja nemam, osim toga što se desilo u našoj vezi. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, nisam mogao da zamislim... Ako neko želi da se pomeri od nekog, ne treba joj izgovor biti drugi muškarac. Moguće i da mu je terala inat. Ona mi je rekla da je želela da prebaci priču na Anđela, da bi oboje demantovali- odgovorio je Stefan.
To je bila jedina osoba sa kojom su me zadrugari spajali. Mene samo interesuje na osnovu čega je donet taj zaključak za neki se*s - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam iznela prva, Ivana Marinković je takođe iznela to za Anđela. Bila je priča o tome, ja sam samo potvrdila. Ja sam tada pitala Jovanu, ona mi je rekla slovo A - komentarisala je Dragana.
Ja sam isto primetio to njeno guženje, da li za Anđela ili Vladimira, ne znam, ali sam čekao da se uverim i video sam taj vajb i poglede - potvrdio je i Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da ja onda nisam ispao lud ili psihopata! - rekao je Karić.
Nisi bio u pravu za period kad smo u vezi, a ovo što se sad odmotava. Meni se ne dopada da on šalje sliku kao da ja sedim, ne samo na dve stolice, nego i više - nastavljala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga