AKTUELNO

Kulićeva branila sebe svim silama!

Miljana Kulić našla se na trećem mestu u izboru za zadrugara koji ne bira sredstva da dođe do cilja, a njeni cimeri jedva su čekali da ovo prokomentarišu:

To je narod, svi važi fanovi! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda su naveli Miljanu zato što si u pabu sa Kristijanom i prešao si mu preko katastrofalnih reči. Ja nju nisam naveo - prokomentarisao je Karić.
I tebi sam prešla preko svega! To su sve vaši fanovi, ali nemate dovoljno fanova da budem ubedljivo prva - bunila se Miljana.
Evo, na primer, zapušio joj se toalet, ona zove Kristijana da joj otpuši, a zna da se ulazak u apartman kažnjava. Mislim da je koristila Kristijana i da je zbog toga narod izglasao - nastavljao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam Miljanu na prvom mestu, sve što je uradila ovde od dana jedan jeste zarad lične koristi, ona je zgazila preko majke, najviše je ukanalila svoju majku, rekavši da su je tukli i maltretirali, ona je prezaljubljena u Kristijana! Ona je odstranila svakog čoveka zarad svoje koristi - govorila je Sandra.
Ti ne možeš njoj da pričaš, jer si poljubila Matoru zarad rijalitija - dobacio je Mića.
Ti si mi prva pevala pesmicu za moje roditelje - rekla je Miljana.
Nikada, budalo, jer je moj otac umro od raka! - vikala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je spremna na sve, želi da ispadne žrtva ovde, u subotu je očekivala da je novinari pitaju zašto sam je ja gađao flašom, zašto ju je neko vređao - rekao je Neca.
Bože, oprosti ovim ljudima! Ja žrtva nisam bila nikad u životu - govorila je Miljana.
Miljana je kao promena vremena, sve je to zarad nekog interesa. Sećam se jedne svađe Miljane i Kristijana, mislim da ga je gađala šoljom i onda je odjednom promenila priču. Kako vetar duva, tako se menja priklanja ljudima ili je protiv istih - komentarisala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam, mislila sam da će tu biti Sanja, Aleks i Neca moža. Ša isto, šta je sve radio zarad rijalitija, ali s obzirom da su se skupili svi njihovi fanovi... - počela je Miljana.
Majku si prodala, posle svađe sa tobom je ona otišla! - vikala je Sandra.
Prodala je majku za ku*ac! - dobacio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga