AKTUELNO

Stankovićevoj su zasmetale kritike!

Kristijan Golubović trenutno deli budžete zadrugarima. Kada je došao do Sanje Stanković, udeljivao joj je i komplimente, ali i žestoke kritike, a ona se pobunila.

Foto: TV Pink Printscreen

O Sanji ne mislim ni dobro ni loše. Kakva god da ti je prošlost, svaka čast, našla si način da zaradiš, pa makar bilo i što pričaju ovi da si se bavila prostitucijom. To je dno dna, pakao, tuđi k*rčevi, dlake, posteljine, sperma, prohtevi, zahtevi. Bolje to, nego da si k*rva u duši, mada imaš i toga. Život te je naterao na neke stvari. čim si bila spremna da glumiš lezbijsku vezu sa Matorom dve godine. To govori da si možda malo loš čovek - rekao je Kristijan.
Ja ne mislim da sam loš čovek. A ti si ispao cava u onoj situaciji - dodala je Sanja.
Ja nisam cava, mogu da ti pokažem - poručio je Golubović.
Nemoj, trudna je - dobacio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanji želim, kao što ume, da bude mudra. Životno je nakovana. Da uđe u onu ravan da učini najbolje što može. Pre ili kasnije će stati na noge. Toliko je platila ova glupa iskustva. Vidim da treniraš, to mi se dopada, šetaš, radiš čučnjeva. Ne bi trebalo da dozvoliš sebi da postaneš i devojka tetka. Želim ti da što bolje izgledaš - završio je Kristijan, pa prešao na Milicu i Boru:
Oni su uvek puni kao brod. Milica pogrešno smatra da je mrzim. Saosećam se sa celom njenom pričom, pre Švajcarske i Bujanovca. Do toga te gledam kao malu devojčicu, Olivera Tvista, koja je htela samo da joj bude lepše. Nemoj da očajavaš, da patetiše. Mnogi si postala smirenija i u svađama sa ljudima. Spustila si i loptu sa Draganom. Ti i Bora se estradni par, mogli bi to da budete. Boro, iskoristi to. Žao mi je što vam uvek ovako male budžete. Ako budem vođa, obećavam da ću vas ispoštovati. Ako ti zafali, ja imam nešto - zaključio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.