AKTUELNO

Krcato!

U sledećem video-prilogu zadrugari su imali priliku da vide raspravu Rialde Karahsanović i njenog dečka Kenana Tahirovića tokom njenog rođendana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se iznervirao, jer mi je rekla da stavim to u činiju koja je već bila puna, a ona je govorila da nije. Pusti to! - rekao je Kenan.
Ustali smo ujutru, ja sam mu rekla da ću ja doneti sve, znam da je bio pod utiskom, ja sam mu sve pripremila, oko poklona, nije bitno, ja to radim iz zadovoljstva. Ja sam mu rekla da sebi to skloni na vreme, ja znam Kenana, on leži i posle tri dana me pita da li ima još, ja razmišljam u datom trenutku o njemu da ima sve to. Mene je to iznerviralo, kada sam slagala poklone, on je otišao da traži mašinicu za Cara, kao detetu da sam imala rođendan - izjavila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne tera, ja to radim iz zadovoljstva, ali on u pola 7, on će da spava, ja sam sada u goloj vodi, on traži mašinicu za Cara, j*bote Car, dođi pomozi mi da legnemo zajedno. Ja gledam da mu ostavim i ovo, i ono, proceni situaciju - dodaola je pevačica.
Ne radim to. To ona samo kada se iznervira, lupi neku glupost - izjavio je Kenan.
On ima neki svoj ritual, kada je bila debata, on je napravio salatu, taj dan smo nešto... da se spremim za emisiju, nešto mi je odgovorio, ja nisam mogla da verujem da se on breca na mene, mislim mene boli briga, ali ne mogu da verujem da on na mene to - objasnila je pevačica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga