AKTUELNO

Pljuštale uvrede!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Sledeći na redu da glasa je bila Milica Kemez.

Ja bih iskoristila priliku da se izvinim na ružnim stvarima, nadam se da se neće ponoviti. Car već deseti put nominovan, u poslednje vreme ima momente duhovitosti, ali i vređanja. Uvek se izvuče na humor, ali sad je u nezgodnoj situaciji, pa mora da se nosi sa tim. Psovanje mu nije potrebno, sad smo u normalnim odnosima, ništa specijalno. Aleks ima neki momenat kada radi neke stvari zanimljive, a onda pređe granicu, posle okrene sve protiv sebe. Ili ne zna da se nosi sa glavnom ulogom u vezi i rijalitiju, samo uprska u nekom trenutku. Ne dopada mi se to, maltretiranje, ideš sebi na štetu. Bolje nego da budeš sa njim i plačeš. Da si plakala, bila bi lažna žrtva. Treba da budeš sama i dostojanstvena, a fenomen si u zaljubljivanju. Meni si interesantna, a oni smatraju da si glupa. Poslaću Cara u izolaciju - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra mi je bila prva prijateljica ovde. Svašta smo prošle zajedno. Šta god da napravi i koliko god se posvađale, ona mi je draga, nemam ništa ružno. Što se tiče Cara, on je moj najbolji prijatelj, tako će i ostati i van. Njega ne mogu da pošaljem, pa moram Aleksandru - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks je devojka s kojom se družim od početka. Nemam šta loše da kažem, imam lepo mišljenje o njoj. Car je prva osoba s kojom sam imao konflikt, ispao sam čovek i prećutao, ali sve što više ćutiš, gori su prema tebi. Mislim da sam prema njemu uvek bio fer, ali od kako je Mina sa mnom, naš odnos nije kako treba - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

U Mišelovo izlaganje ubacio se i Filip Car, pa je na njegovo komentarisanje i Mina Vrbaški reagovala.

Smešno mi je jer ne mogu da verujem, samo još jednom da me onako vređaš, ja te nisam dirala, a ti meni - ku*vetino - rekla je Mina.
Šta si ti? Ku*va koja služi za je*anje u rtijalitiju. Sedi i šuti, zna se ko smrdi - govorio je Car.
Ti si smrdeo dovoljno po zatvorima - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si pi*ka ovde, muškarcima pušiš ku*ac - nastavila je Mina.
Israću ti se u usta, ko god me bude nazvao za ovakvu ku*vetinu poput tebe - rekao je Car.

Nakon kratke rasprave između njih dvoje, Mišel je nastavio sa izlaganjem, a povremeno su se opet ubacivali i Car i Mina.

Ja sam i Mini više puta rekao da ne... Nominujem Filipa, ne mogu više da stojim - završio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga