AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja novinara", naredna tema koja je otvorena ticala se Filipa Cara i Mine Vrbaški, nakon čega je Jovana Tomić Matora ponovo imala reč.

Ja Minu dugo poznajem, znam je pre rijalitija. Ja očekujem da prema meni bude iskrena, ja ću nju uvek podržati. Ja samo hooću da znam šta da očekujem, a ne da me neko laže. Mi se ovde više suzdržavamo na rekacijama i ostalo,a ovde govorimo po difoltu neke stvari. Ona nema emociju ni prema sebi. Mene da ranije nisu nazivali psihopatom i ostalo, ja bih verovatno bilagora od Janjuša. Mi ovde mešamo da li ti ovde prema nekom imaš simpatiju, emociju, empatiju, a da li je to jače od ljubavi prema sebi ili porodici? Mina to želi, to hoće, ona jednostavno ne znam... Ona će pre da ostane u boloesnom odnosu sa Filipom, nego da šeta sa Mišelom. Ovo je najveća laž i moć ubeđivanja - rekla je Matora, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ovde stvaramo žrtve, favorite i ostalo! Što se mene tiče, ja jesam Minin prijatelj, ali neću da stojim iza njenoh reči i da me pravi budalom. Mini se sve gleda na emociju, a ja sam budala - dodala je.
Matora, ti možeš sa mnom sa strane da razgovaraš... - komentarisala je Mina.

Nakon Matorinih reči, Filip i Lepi Mića imali su još jedan sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

On mene izludi! - vikao je Car.
Jer ja znam kada laže! ja njemu fino kažem da se mane Mine, a on neće. Uvek vraća na loše, nikada na dobro,a shvatiće da saM mu samo ja mislio dobro. Da nismo ovde, tukao bi ga svaki dan - rekao je Mića.
Pusti prazne priče - dodao je Car.
Mina nije cveće, nema stav, asvi su takvi u vezama! Neko ovako, neko onako - rekao je Mića.
Dižeš tenziju bezveze - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.