AKTUELNO

Uskoro ćemo čuti i njih.

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Sledeći na redu da glasa je bila Ermina Pašović.

Aleksandra, ukratko, kad sam ušla, katastrofa, a onda je imala period druženja sa Janjušem, pa sam promenila mišljenje. Nju sam zgotivila, jeste tupava, ali meni je na neki način simpatična. Car ima konjske živce za tebe, ja ne mogu da te sprečim, ali ispadaš ogromna budala sa tim potezima. Svi zaboravljate da rijaliti traje određeni period, pa stavi prst na čelo, i sve u merama. Car je meni jako drag, jedan od najdražih ovde. Nisam imala konflikt sa njim. on mi nije psovao nikad ništa, iako sam ga ja kritikovala često,ali to je zato što ga volim. Ovo što Mina tebi radi, nije to ni pet posto što može da ti radi. Devet meseci je dug period, mi koji nemamo pritisak i mi smo kratki sa fitiljem, a kamoli tebi. Njoj ne treba mnogo, znam šta može da ti uradi. Pre pola sata si rekao da nećeš da je vređaš, radi šta hoćeš, ja neću da ti pametujem. Ne možeš protiv Mine Vrbaški - govorila je Ermina.
Izbegavam je maksimalno, a ona zadatke traži - rekao je Car.
Ne, nego joj daješ reakciju i hraniš je time. Sad ti je vreme da pokažeš odgovornost i kuliraš, a ona nek trči za tobom - nastavila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra, meni je smešno što ti radiš, meni je žao Filipa. A poslaću Aleks, Filipa ostavljam - završila je Ermina.
U zadnjih trideset sati je degenerik na kub. Kada mangupi dođu do crvene linije, i pređu je, tada se dešavaju najgore stvarii. Pokazuješ najlošiju stranu sebe. On ne ume da se kontroliše u verbalnom smislu, nasrnuo je na Miću, povredio ga po obrazu, i to treba da ti kaže da ohladiš malo. Ovde jedeš go*na i sebe ružiš. Ova zadruga ti je dril, da naučiš samokontrolu. Uči na primeru i mom i primeru drugih ljudi. Dobar si, elokventan, duhovit, ali što se ovoga tiče, u crvenom si - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ću Aleksandru da pošaljem, jer si magnet za budale. Aleks je imala šansu da postane crna udovica Srbije, i umesto da se seti tih dana, izabrala je da bude normalna tad, a sad ne poznajem tu Aleks koja je degenerik. Ti si igricu prešla kad si se zaljubila u mene. Ti treba da staviš silikone u mozak, a ne da budeš tupava. Isti ste karakter, vi ne možete da budete zajedno nikad. Po svaku cenu hoćeš da ti pokaže da te voli, a on te ne voli. Razočarala si me, ali ti taj kurvarluk koji imaš u ustima i očima znaš da nosiš - nastavio je Kristijan

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga