AKTUELNO

Šok!

Kristijan Golubović obratio se Nenadu Aleksiću Ša tokom podele budžeta, te se dotakao njegove afere sa Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni on zna gde je pošao, znamo Tarino mangupstvo, što je prikupila u klubovima. Mislim da je Ivana deset puta bolja od Tare, s obzirom na to da sam upoznao Taru, ne bih voleo ništa da mi je, osim drugarice koja mi se javi na svake tri godine. Ne možeš da je smiriš, ako je udariš, onda si nasilnik, ako je ne udariš, onda te prebije. Destrukcija kakvu nisam video skoro! Cela ona scena je bila fejk, da bi ona izašla, nadam se da je izašla napolje da bi te sačekala, da nije ono drugo, što ti šapuću a i ti sumnjaš! Ona je jednostavno takva, nije te videla pored sebe. Njoj je stalo šta drugi misle, ona živi tuđe živote - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić zna da bude zla i nezahvalna, sinoć smo imali svađu, uvek je opsujem gadno kada pretera, kada zaboravi koliko sam bio tu za nju. Njoj je kritika uvek od svakog ljubomora, jer ona tako prema drugima radi! Ona je takva prema svima. Mislim da je poremećena, jako lošu sliku je stvorila o sebi. Mislim da je niko ne podržava, osim nas nekoliko koji je sažaljevaju. Pratimo portale, pratimo sve, najneomiljenija je u svim sezonama, radi stvari koje su ispod časti, desile su joj se mnoge stvari, i ovako, i onako, i dalje tvrdim da je tražila da je j*bem u apartmanu, mogu to da dokažem na detektoru laži, ako padnem na to, tvrdim da ću otići odavde. Ako je ona spremna, možemo otići na policijski poligraf. Morališeš drugim devojkama, a ti si tražila od oženjenog da te j*be! Mislim da je vreme da se posvetiš svom sinu, da ga pripremaš za školu! - rekao je Golubović.
Dama sa četiri pištolja, totalno je izgubila kompas u Zadruzi, ali je stvorila i ona simpatije kod naroda, te mučenica, te težak život, te ovo, te ono, ali ona kao ona ima jako loše postupke. Kurvetine su ispale manje gore nego ti, znale su kurve da pričaju o tvom kurvaluku. Ako si ikada bila kurva, to je najgora stavka što si mogla i uvek sam ti govorio, kad god te neko iznervira, da se setiš šta si u životu prošla! - izjasnio se Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo treba da staneš, da znaš šta si učinila tom čoveku, čuo sam priču o tebi, da si grebala, sekla stvari nekom dečku, to je šizofrenija neuzvraćene ljubavi, ne znam šta te to tera da se tako ponašaš u vezama, to mi totalno ne ide uz taj izgled. I ono što smo videli o tebi psihički, da li ti imaš to u sebi nešto.. U tim silikonima i tako građena i da gledam takve masnice u tom paketu, to je ono, ne znam, imam žensko dete, ne dao Bog! Evo, bradavica ti viri, skineš se, ispalo ti pola one stvari, ti ništa. To tvom dečku mozak popije, to on ne može da prihvati. Više nam je muka od vašeg odnosa, dabogda nikad ne bili u vezi, i žao mi je zbog Takija. Zajedno ne valja te uopšte, traži ti negde svoju sreću! - rekao je vođa.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga