AKTUELNO

Smatraju da je Filipu pao kamen sa srca jer Sanja nije ostala trudna.

U toku je emisija "Izbor potrčka", a i dalje se vodi polemika o testu za trudnoću koji je uradila Sanja Stanković. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mini Vrbaški, bivšoj devojci Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih puno koementarisala, pojedini su sve rekli. Šta znam... Nemam šta puno da dodam. Mislim da je Sanja u nekim trenucima imala to da bi volela, ali kasnije kada se osvestila... On nije razočaran, i te kako mu je drago - istakla je Mina.
Ovde je velika razlika. Ona da je ostala trudna, ona bi rodila. Car je rekao da će ga ubiti mama, jer je već pet puta imao isto iskustvo, koje je rešeno. Taj tip hohštaplera, koji priča da će biti tu, a na kraju ćao - ustala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti sudiš po svojoj bitangi - dobacio je Car.
Pa ja taj tip znam. Ovo što je sad bio pažljiv, na silu je bio pažljiv. Pet puta mu se desi trudnoća sa drugim devojkama, na kraju se završi kiretažom. Od Sanje nije očekivao odluku da će da rodi. Us*o se ko grlica, njemu je mnogo drago sada. Meni je u neku ruku drago, jer je bila u tom nekom ćorsokaku - istakla je Nadica Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.