AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Nenada Aleksića Ša.

Da li misliš da će te Tara voleti do zadnjeg evra?

Foto: TV Pink Printscreen

To nema veze sa parama, Tara ako me voli, voli me, nema veze sa parama, voleće me i sa evrima i bez para, to je moje najiskrenije mišljenje - rekao je Ša.
Kaže ti Sandra da izađeš sa nulom, pa ćete videti - rekao je voditelj.
Milane, ja sam malopre rekao svoje mišljenje, mislim da taj odnos koji sa tim balonima nastavlja, nije dobar za nju, ja razumem da je ona na ulici, da je bez dinara, ja sam u jednom trenutku rekao da ako je gladna i žedna, ja ću joj dati, pre nego da radi ove stvari. Taj odnos se neće lepo završiti, ja se plašim mnogo gorih ishoda u tom njihovom odnosu, ako se to nastavi, kada bude predočena od nje istina, ne znam šta će uraditi i kako će podneti. Takođe, za nju isto tako mislim, jer ona ne može. Tara može da se folira jedan dan, onda dođe da vrišti da peglam situaciju, pa trči po vaginalete, da laže da ima nešto dole, deset dana, pa je onda kolaps. Ona takve stvari ne treba da radi! Ja imam metod da dokažem istinu, plašim se da će nešto uraditi sa sobom - ispričao je Đedović.
Ja ću reći da Taru volim, ona mene voli, ako se dokaže suprotno, onda vi na nas drvlje i kamenje - izjavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se neko sprda sa njim, odakle mi znamo? To je on možda tako rekao u tom momentu! Svaki njen signal... Ja verujem da kad neko nekog voli, kao ona njega, ja ne verujem da će izaći i slati te balone - izjavila je Jelena.
Ja pratim ovu Jelenu, ne mogu da je razumem, ovako, ako je došla, to je ljubav, to je ovo, ali ona želi da ga osvesti - zavrištala je Matora.
Rekao si da Ivana iz Beograda ne može da bude u kontaktu sa jednim ljaksetom i brđaninom, a ljubavnica ti se ljubila sa istim tim Tomovićem i tukla se sa Ivom zbog njega - govorio je Đedović.
Ne zanima me šta je bilo pre, ne pecam se na te fore. To je sve što ću reći - bio je drzak Ša.
Ne možeš tako, ovo su pitanja gledalaca, ti ćeš odgovoriti normalno, ti si tražio da ti pošalje signal - poručio je voditelj.
Ko zna, ona se pre ulaska u Zadrugu podžapala sa Ivom zbog Tomovića, ljubila se sa njim mimo kamera, kada je bila u garderoberu, ja sam mu to rekao, kada je Tara Tomovićeva opsesija - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga