AKTUELNO

Niko se ovome nije nadao.

Prethodno veče u "Zadruzi 4" bilo je drugačije od svih dosadašnjih subota, jer je Veliki šef odlučio da obraduje zadrugare povodom Svetskog dana sreće i priušti im telefonski poziv sa porodicom.

Samo par zadrugara imalo je tu privilegiju sinoć, a poziv Maje Marinković i njenog oca, Takija, izazvao je posebne reakcije. Naime, Maja je bila unezverena zbog očevih reči:

Halo, Majo! Da li me vidiš, ljubavi? Kako si? Sve je super, sine. Slušaj me i gledaj me dobro. Prestani da plačeš, pod broj jedan. Izdigni se, da li sam te tako vaspitavao da se tako ponižavaš? Skloni se od tog dečka, vrati se u horizontalu, svi te volimo i dalje! - govorio je Taki.

Ona je sve vreme plakala i izvinjavala mu se, a potom se i premestila od Milana Jankovića Čorbe. Odmah posle nje, poziv su dobili i Jovana Ljubisabljević, Vladimir Tomović, Sandra Rešić i Rialda Karahasanović.

Zatim je došlo vreme da novinari uzmu stvar u svoje ruke, a Tara Simov i Nenad Aleksić Ša bili su prvi na njihovoj meti ispitivanja. Naime, njihov konstantni sukob sa Nadicom Zeljković ne prestaje da intrigira zadrugare, ali i čitavu javnost, pa im se ubrzo i ona pridružila, a ni ovo veče nije moglo proći bez njihovog novog okršaja.

Ne znam da li da se pomerim, ja sam danas rekla da pustim vodu da g*vna odu, nisam čula za taj izmet. On je rekao za sebe da je g*vno! Ja sam prestala, jer sam videla mutne oči i mutan pogled, njemu nije dobro, i sam vidi sa oproštenjem, ja ću biti vulgarna, usr*o se sebi u život, baš vam je lepo, ja to vidim - izjavila je Nadica.
On nameće da sam ja zaljubljena u nekog lika, njegova namera je da me us*rava! Ti si opsednut Tomovićem! - vikala je Tara Nenadu za to vreme.

Nakon ove teme, usledile su reklame, a ovaj par imao je žučnu raspravu u pušionici. Naravno, razlog je bio ponovo Vladimir Tomović, pa je Tara završila u suzama, dok je Nenad vikao na nju.

Usledio je potpuni skandal, kada je Marko Janjušević Janjuš od novinara saznao reči Majinog oca u intervjuu koji je dao za Pink.rs, u kom je izjavio da je Janjuš nasilnik. Košarkaš se najpre frapirao, a onda je uživo u emisiji počeo da vređa i preti Takiju.

Molim osobu da me ne spominje, je*em ga u usta smrdljiva i debela. On mene naziva nasilnikom! - rekao je Janjuš.

Maja se potom osvrnula i na Čorbu, pa javno poručila da će se pomeriti od njega, jer je postala svesna poniženja koje svakodnevno trpi.

Veza Paule Hublin i Tomovića bila je naredna tema, a novinari su započeli svoje ispitivanje, potom i obavestili Tomovića za bliski susret Paule i njenog bivšeg dečka, Frana Pujasa, koji se dogodio njemu iza leđa:

Ana je mene pozvala da pušimo cigaretu, a onda je Paula ušla i uzela od nje. Mi smo ušli u pušionu sami, i zatim je ušla Paula, i onda ja nisam hteo da petljam. Ana i ja smo prvi - rekao je Pujas.
Iskreno nisam ni videla - pravdala se Paula.
Ona nije izdržala dogovor, nema tu drugih ljudi, ali okej. Ja nemam problem, ali mogu i ja da budem sa drugim devojkama, danas me slaže za cigaretu, sutra za nešto drugo. Rekla je da neće da uzima cigare od drugih osim od tebe (Filip) i Janjuša! Ali dobro, lagan sam - rekao je Vladimir.

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić takođe imaju svakodnevne rasprave, koje se često završe i raskidom, a novinari su potegli najsvežiju temu. Naime, Jovana zamera Stefanu i odnos sa Rialdom Karahasanović, pa je večeras i to prokomentarisala:

To su neke stvari koje primećujem, počelo je sve od onog trenutka kada je stiglo pismo da Rialda izabere deset osoba koje su joj omiljene, Stefan je tu bio samo tri dana, i onda je on njen omiljen, a znaju se preko njenog bivšeg dečka, koji je njemu drug. Ja sam sigurna u sebe, u svoje postupke i sve bih uradila ponovo, ja sam to izabrala, guraću do kraja, pa dokle stignem - izjavila je Jovana.
Stefane, šta ćeš mi ti reći u vezi Anđela i Jovane, šta ti tu vidiš? - pitao je novinar.
To su bile dve situacije, gde sam ja, možda sam i umislio, ali video da gleda Anđela u ogledalu, gde sam ja mislio da možda to nesvesno radi, ali ona se sama odala, jer sam se ja nago da vidim, kako znaš o kome se radi, ja ti tada nisam zamerio! Nisam ti rekao o čemu se radi, sama si se odala! Ja sam njoj skrenuo pažnju u diskoteci za ogledalo, a ovde se sama odala - rekao je Karić.

Nakon emisije, došlo je do potpuno neočekivanog razgovora nekadašnjih ljubavnika, Maje i Janjuša. Oni su, nakon dužeg perioda, seli i porazgovarali o svom odnosu:

Ja sam prema tebi bio najbolji mogući. Ne možeš da se ponašaš tako, mnogo je teška reč nasilnik. Ja imam dete, u redu je reći ljubavne svađe - rekao je Janjuš.
Ti si meni izgovorio razne uvrede. Obostrano je bilo. Bio si katastrofa prema meni, dolazimo do toga da je istina - dodala je Maja.
Volećeš me ceo život, vidi se Majo. Nikada niko prema tebi nije bio kao ja. Ne treba da plačeš - zaključio je Janjuš.

Čorba je saznao za ovaj njihov razgovor, pa je izljubomorisao i jadao se svom prijatelju, Kristijanu Goluboviću, koji nije mogao ni da pretpostavi da će doći to toga.

U međuvremenu, u garderoberu se odigrala još jedna drama Nataše Radan i Anđela Rankovića. Iako oni nisu u vezi, Nataša ne prestaje da sebi daje za pravo da mu brani kontakt sa određenim zadrugarkama, što je u ovom slučaju bila Teodora Bilanović.

Dobro, ali ne možeš da sediš pored nje (Teodore) i tačka - rekla je Nataša.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga