AKTUELNO

Ne želi ni da čuje!

Odmah nakon emisije, Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša seli su da porazgovaraju, a ona je i dalje pokušavala da mu objasni da ne treba slepo da veruje Tari Simov:

Foto: TV Pink Printscreen

Svi napadaju, svi nešto kude - žalio se Ša.
Ja te ne napadam, ja pokušavam da ti objasnim nešto. Vidiš po pitanjima šta se dešava van. Treba da posmatraš sve pozitivno, ja sam došla iz nekog razloga ovde. Ti se ljutiš i brecaš na mene. Ovde se ne radi o tome da li nekoga voliš ili ne, ne pričam o Tari, ja sam ovde radi tebe. Njene izjave, kao to za se*s, ja to znam, ali ne znam kako tu temu da započnem sa tobom, ti ćeš početi da se brecaš, ne znam kako da ti priđem. To sve tebe košta, a možda sada nije u stanju da to objasni, a ti jesi. Dosta stvari koje je rekla ovde, po mom mišljenju su tebi naškodile - objasnila je Jelena.
Ali ja joj to ne zameram - rekao je on.
Ovo tvoje stanje je sada mirnije nego što će biti van, kad izađeš, veruj mi. Kad vidiš sve što ste radili i govorili, a samo je tebi naškodilo. Samo me poslušaj kad ti pričam, iskoristi moja pitanja. Da li više voliš, sebe ili nju? - predočila mu je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Osobu koju volim uvek stavljam na prvo mesto. Meni je to glupo pitanje - nervirao se reper.
Znači, spreman si da ti svi okrenu leđa, jer ti nju voliš? Ti i ona ste ovde pokazali katastrofalnu sliku, da li tako nekad razmišljaš? Ti kažeš da je to velika ljubav, ali to onda ne treba tebe da košta ili te kanali, treba da te pokaže u mnogo boljem svetlu. To je sve ono što je ona sama izgovorila, ona ti je dala taj pečat! Ti si sam svoj brend - Nenad Aleksić Ša, automatski se taj brend uništava, to je loše po tebe - nastavljala je Jelena.
Ti mene ovim iritiraš! Želiš da pričam nešto što ne mislim. Niko ne može da me natera, ja sam radio uvek onako kako ja osećam. Prekinućemo komunikaciju ako nastaviš da pričaš loše o njoj! - besneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga