AKTUELNO

Šok!

U sledećem klipu zadrugari su čuli razgovor Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe koji su vodili u krevetu, gde su se raspravljali zbog njegovog ponašanja, te je ona izljubomorisala na Milicu Kemez, a on ju je izvređao.

Čula sam, on nije ni svestan, on je lepo ponovio kako sam mu ja rekla, moja namera nije bila podmukla. Ružno je, ja sam mislila da su se više raspravljali oko mene, vidim da je Teodora samo mene provukla kao kontekt, ja nisam htela da se svađam sa njim, iako je još za stolom bio bezobrazan prema meni. Moje mišljenje je da Čorba negde u dubini nema lepo mišljenje o meni, on je više puta rekao kako ja to Bori radim, uvek je napadao mene, nikada nije saslušao moju stranu priče. Mislim da Bori nije prijatelj, nije sve u emisiji, kada vidi da je u crvenoj zoni, trebao je više da mu se posveti kao muškarac sa muškarcem. Ne možeš da donosiš Bori pret različitih vrsta pića! - rekla je MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bori je sve bitnije od tebe, emisija, sve! A onda ustane i mene psuje, jer neću cigarete da mu dam - ubacila se Miljana.
Da ste mu prijatelji, vi biste mu rekli da je u crvenom! - dodala je Kemezova.
Ja ne mislim ništa loše o tebi! Ništa loše o tebi! Sad si pokazala da si podmukla! - pravdao se Čorba.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga