AKTUELNO

Teško mu je.

Emisija "Gledanje snimaka" nastavila se nakon pauze za reklame. Voditelj Milan Milošević najavio je naredni prilog - razgovor Marka Đedovića i Nenada Aleksića Ša u pušionici o reperovom ponašanju i pokajanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve sva opet naježila koliko je pogrešio. Kada bude izašao i video realnost... On misli da ja mrzim Taru, ne. Biće mu najteže kada izađe i kada bude video Ivanu. Kada bude sklopio kockice u stanu shvatiće šta je izgubio zarad čega... Morao je da blati suprugu da bi dokazao Tari da je voli. Smatram da nikada ne bi ušao u vezu sa Tarom da može da vrati vreme unazad. U ponedeljak sam se sva naježila i sada kada je Milan rekao da Ivana nije obrisala slike sa njim. Kada bude video sa kim je imao posla, vratiće mu se film da su svi ovi ljudi i gledaoci bili u pravu, tek će tada savest da ga grize. Upašće u depresiju. On zaista voli Taru, to je dokazao kada je dao 50.000 evra. Kada bude proveo 10 dana sa njom tek će tada da pati za Ivanom - rekla je Miljana Kulić.
Meni je drago što je napokon priznao neke stvari i danas i juče. Danas kada sam bila u bazenu videla sam da mu se vratio osmeh i boja. Napokon je skinuo taj teret sa grbače. On ima veliki pritisak, napokon je shvatio da treba sam sebi da bude prioritet. Kad izađe videće na čemu. Drago mi je što si stao uz Ivanu, ona nije zaslužila one stvari. Ona je pre svega dobra osoba i poštena, ne bi mu napakostila ni na kakav način. Zato sam mu rekla da čeka da vidi. Njemu je bilo da se uhvati za to pitanje da bi oprao svoju vezu sa Tarom. Nadam se da ćeš obaviti dug razgovor sa Ivanom - dodala je Sanja.
Jedva čekam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On se kao mali saosećao sa svojom majkom i proživljao njenu bol. Tada je govorio sebi da nikada neće uraditi takvu stvar, a uradio je drugoj ženi to. Zato sam pitao šta bi ta osoba koja je to doživela, mali Nenad, rekao velikom Nenadu koji je to uradio - ubacivao se Đedovć.
Meni je drago da se restartovao. Neka se isplače, ima dve nedelje. Moguće da se i Ivana restartovala i pomirila sa sudbinom. Prkosio je sam sebi, na kraju ga je Tara ostavila na cedilu. Ne znam da li bi ovako rekao da ga nije ostavila Tara. A Ivani da je bilo lako, nije - ustala je Nadica.
Ono što se desilo u ponedeljak je samo izašlo iz duše - poručio je Ša.
Drago mi je da se resetovao, malo je olakšan za 50.000, ali šta sad. Ivana, pozdrav - dodala je Kijina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim da patetišem. Rekao sam, nije mi detinjstvo bilo lepo, ni bratu, ni meni. Ali uspeli smo. Ko bi rekao, Pele i ja onako pre 10 godina kad smo sedeli u stanu, ko bi rekao da će imati ženu i decu. Njegova Ceca je savršena žena. J*bote, ne mogu da pričam. Porodici sam rekao da mi se ne mešaju u život, ali sa Kizom to ne vredi. Prvo ću ga zagrliti, pa pričati - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.