AKTUELNO

Ovo nije očekivao!

U toku je emisija "Narod pita", uključio se gledalac Đorđe.

Pozdravio bih Kenana i pitao bih ga samo koliko je siguran u ljubav između njega i dotične? - pitao je gledalac.
Dotična je moja izabranica, jako sam siguran. Ni jedne sekunde ne sumnjam u nju - rekao je krako Kenan
Želeo sam da poručim da se još u Zadruzi primećivalo se još za crnim tolom da je bilo pogleda između Tomoivća i Rialde, ove je sve dogovor između nje i Tomovića i ovo je sve maska što je ostala sa Kenanom - nastavio je gledalac
Poštovanje, pogleda je bilo samo dok nisam bila sa Kenanom. Vrlo brzo sam oočela da gledam Kenana. Migu da potvrdim vašu tvrnji jer je stalno bilo dopbacivanjha i peckanja, ali nije bilo u ljubavnom segmentu. Moji pogledi meotivniu su bili upućeni samo prema Kenanu - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenanu bih rekao da bi valjalo da skine suknju, obuče pantalone i bude muško u vezi - odbrusio je gledalac.
Đorđe, moram da vam kažem da je pravi muškarac u svkaom smisli - ubacila se Rialda.
Bilo je štošta primera prethodnih 10 meseci ljudi su sve videli. Vidi se da Rialda vodi reč i da je ona glavna. Zna se to odavno i to je tako, vidi se iz priloženog. Neće se tu ništa promeniti - nastavio je gledalac.
Drugačije izgleda kad nas vi gledate i kakav je Kenan u kući i kakav je karakter pokazivao, ja sam rekla da sam alapača i onda ispadne da vodim glavu reč. Sve naše odluke i stvari koje planirmao sve je stvar dogovora i kompromisa, on ima svoje stvari preko kojih neće i koje ne dovodi u pitanje. Ja imam jezik, pa ja vedrim i oblačim - objasnila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga