AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Narod pita", a usledilo je telefonsko uključenje, javila se Mirjana iz Zemuna.

Lepi Mića je prvo drug, veliki čovek i prijatelj. On kada kritikuje i opsuje, svi mi psujemo. Treba da slušate Lepog Miću i hoću da komentarišem Taru i Ša. Katastrofa je to što se desilo. Ša jeste napravio veliku glupost, svi mu misle dobro, on misli da ga svi mrze, on je zaljubljen - rekla je gledateljka.
Nije poenta što je on zaljubljen, nego što je zaljubljen u osobu koja radi stvari koje su loše - ubacio se Mića.
To sam i htela da kažem, zaljubljen je u pogrešnu osobu. On sa takvom osobom da započne život, ajde bar da budu srećni. Ne bi to podržalo ni dete od 12 godina. Da li mu je mozak pomućen? Ne tnam šta mu je Tara uradila - nastavila je gledateljka.
On je sujetan jako - rekla je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć sam slušala i nisam mogla da verujem šta dečko priča. Ona se nikada neće promeniti, vuk dlaku menja, ali ćud nikada - dodala je gleadteljka.
On je pogubljen, nema toleranciju. On je dečko nepropozatljiv. Milion puta sam mu rekla seci. Sve ovo što se izdešavalo, dešavalo se nakon što sam izašla. U trenutku kada sam bila pored njega, Tara je bila ta koja je bila navalenta - rekla je Ivana Šašić.
Tara je ta koja je rekla da je zaljubljena, a vi ste prećutkivali - dodao je Mića.
Bila je situacija, legli smo da spavamo, a Tara sedi i gleda i pita da li on spava, a on mi pokazuje da lažem za njega, da on spava. Njemu je to posle prijalo. Govorila sam ja, ali šta ja imam sa Tarom? Njemu sam govorla, ali ne može da mu se objasni - nastavila je Ivana Šašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam izgubio prijateljstvo sa Kijom zbog Nadice - ubacio se Mića.
Tara je mene čak i pitala zašto ja nju ne komentarišem - dodala je Ivana Šašić.
Ja sam se sa njim svađao, on je govorio da sam budalaetina raspala. On me je vređao, govoorio svašta - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga