AKTUELNO

Ne menja mišljenje!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Ivana Šašić, Nenad Lazić Neca i Lepi Mića.

U emisiju se uključio Miša iz Mirijeva. On je na samom startu otkrio da je pravi fan Zadruge, a potom komentarisao Taru Simov:

Ovo što je ona uradila je za osudu pravu, i Nenadu treba biti oduzeta dozvola jer joj je dao auto, to je stamota, ko zna šta je sve moglo da se desi - rekao je Miša koji je otkrio da je ceo radni vek proveo kao vozač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Ivani bio podrška i jako mi je krivo što je rano izašla. Ona je bila najnormalnija tamo. Dobar si čovek i sjajan pevač. Neci zelim svu sreću, pogrešio je sa ovom pričom. Ja ne znam da li je on gej ili ne, ali svakako se previše zaigrao - rekao ke gledatalj.
Vidi se sve, on ima emocije prema Bori. Ušao si sa njim u najveće prijateljstvo.
On je pričao da ja njemu gledam u polni organ. On je pričao da da je ho*ofobičan i meni je najbolji način bio da se oporavim. Lepi Mića sve vreme pokušava da me natrera da pričamo o tome, a ja sam najviše nervirao Boru zbog toga - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Gađao si Boru tamo gde mu je najteže. Ja sam sprdao Danijela. Ja sam sve slagao. Ljut sam na sebe što sam to radio - dodao je Neca.
A što si to radio, koji je biio razlog - nastavio je Mića.
Zato što sam samo tako mogao da mu se osvetim - rekao je Neca.

Autor: N.B.

#Zadruga